Glenn Hysén drar roliga Göteborgs skämt och vitsar i skrattävling

Humorsajten Ett gott skratts serie ”Den som skrattar förlorar”, då två personer sitter och mittemot varandra och drar vitsar, har blivit en fullkomlig dundersuccé. Sammantaget har vi en bra bit över 20 miljoner visningar – och responsen har varit i det närmaste overkligt positiv.

Göteborgsskämt, dåliga vitsar och nästan smärtsamt usla fräckisar verkar onekligen vara något som svenskarna gillar – och här kan du se våra två hittills mest populära klipp!

För en tid sedan träffade vi Glenn Hysén och spelade då in två avsnitt till ”Den som skrattar förlorar”. Inget snack om att den goe göteborgaren, tillika fotbollslegendaren, torskade – men det är ju faktiskt inte hela världen. Det handlar om att ha kul med skämt och vitsar – och det hade han. Minst sagt!

Glenn Hysén drar skämt och vitsar

Det första klippet har i slutet av januari 2018 över 3,4 miljoner visningar – och det andra ligger på en bit ovanför 2,9 miljoner. Med andra ord har över 6 miljoner tittat på de här två klippen där vi tillsammans med Glenn Hysén drar usla, men roliga, skämt och ordvitsar!

Glenn Hysén i Den som skrattar förlorar

Håll i hatten, försök att hålla dig för skratt! Nu blir det skämt och vitsar med Glenn Hysén! Här är först del 1!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/kZzlZUGW95I” /]

Här kommer del 2!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/IAb_oHzoxAI” /]

Tryck nu på DELA-knappen för att sprida dessa underbara klipp vidare till dina vänner!