17-åringen vill gå ut halvnaken på dejt, mormors smarta kontring får flickan att rodna som en tomat

Vår värld kan vara väldigt seriös, stressig och allvarlig ibland.

Så någon gång kan det vara skönt att bara njuta av en rolig historia och skratta högt för sig själv.

Jag har ingen aning om ni läst denna förut, men jag log brett när jag läste och därför kan jag inte låta bli att dela den mer er.

Den börjar ganska harmlöst en tonåring som vill gå ut och träffa sina vänner en aning lättklädd, men hon är inte beredd på sin mormor smarta kontring!

Att vara tonåring är en period när man ska hitta sig själv. Ofta gör man lite misstag längs vägen. Då är det bra om mormor kan vara där och hjälpa till genom att dela med sig av sina erfarenheter.

Mormor säger till
Shutterstock 

Mormor visar tonåringen vem som är smartast

Två föräldrar skulle fira sin bröllopsdag på annan ort och hade kallat in mormor från Norrland för att hålla ett öga på sin tonåriga dotter.

Föräldrarna firade sin bröllopsdag på annan ort och hade kallat in mormor för att hålla ett öga på sin tonåriga dotter.

Det är fredagkväll och det tonåriga barnbarnet gör sig redo för sin dejt. När hon kommer ner för trapporna har hon en genomskinlig blus utan någonting under.

Mormodern tittar på henne chockerat. ”Du skulle bara våga gå ut så där!” säger hon till flickan.

”Slappna av, mormor,” säger flickan. ”Det är 2016, det är okej att låta rosenknopparna synas lite…” sedan lämnar flickan huset.

Nästa dag kommer barnbarnet ned för trapporna igen, men får en chock när hon ser att mormor sitter där utan kläder på överkroppen.

Flickan skäms nästan ihjäl av åsynen och förklarar för sin mormor att hon har bjudit över kompisar, och ber mormor ta på sig kläder så att kompisarna slipper skämmas.

”Slappna av, gumman,” säger mormor. ”Om du kan visa dina rosenknoppar, då kan väl jag visa mina hängkrukor.”

Cool mormor
Shutterstock

Jag hoppas att den här roliga historien gav dig ett leende på läpparna! Speciellt om du är en mormor eller farmor! Dela gärna med dig av skrattet idag och dela historien vidare!