2 pojkar rusar till apoteket för att köpa tamponger – anledningen får expediten att tappa hakan

Det kan vara otroligt underhållande att studera hur barn uppfattar världen. De har en lite annan bild av verkligheten än oss vuxna. Många nya saker tar de lite väl bokstavligt – och sådant gäller det att tänka på som förälder.

Sådant där är ju dock en stor del av ungars charm – och det är verkligen underbart att omge sig med spralliga, glada flickor och pojkar. Det får en så gott som alltid på bra humör – såvida de inte är riktiga busfrön. Då kan ens temperament få sig ett rejält träningspass.

Den här roliga historien handlar lite om hur barn uppfattar saker annorlunda jämfört med oss vuxna. Jag fick mig ett riktigt gott skratt och kände att jag måste få dela denna med er!

Det var två små bröder, 6 och 4 år, som i ilfart kom in på det lokala apoteket i Motala. En av expediterna noterade att pojkarna var ensamma, men tyckte det var lite gulligt att de var ute på äventyr och handlade tillsammans.

Pixabay

Efter att de smugit runt inne i butiken en stund verkade de ha hittat vad de letade efter, för när de kom fram till kassan så la 6-åringen upp ett stort paket tamponger på disken.

Kassörskan fick sig en liten chock, men frågade:

– Är ni ute och handlar alldeles själva?

– Ja, svarar de i kör.

Wikipedia

Hon plockar upp paketet med tamponger.

– Är det här till er mamma?

– Nej, replikerar pojkarna.

– Till er syster då?

– Nej…

– Nähä, svarar expediten förvånat. Men vet ni vad de är till för?

– Nja, inte direkt, svarar 6-åringen. Men de är till honom, säger han och pekar på sin lillebror.

– Jaha, där ser man…

– Ja, fortsätter 6-åringen. Vi såg på TV att man med dessa kan simma, spela tennis och cykla. Min lillebror kan inget av det just nu…

Barn är ju för härliga och det här fick mig att dra på smilbanden! Dela gärna vidare om du också fick dig ett leende!