21-årig kvinna tar lån banken, men 2 veckor senare avslöjas geniala bluffen

Hos många av oss är inte bankerna direkt några favoriter. De är otroligt skickliga på att hitta på diverse avgifter som man tvunget ska betala.

Men det går faktiskt att ha positiva erfarenheter av besök hos just banken. Kolla bara in kvinnan i den här fiktiva, roliga historien. Slutet fick mig att skratta högt!

En otroligt vacker, 21-årig kvinna kom in på en av bankerna på Östermalm i centrala Stockholm. Hon går rakt fram till en av expediterna och säger att hon vill ha ett lån på 50 000 kronor nu när hon ska iväg på semester.

Efter lite knappande på tangenterna svarar bankmannen:

– Absolut, fröken. Finns det något ni kan använda som säkerhet?

– Jadå! Jag tänkte jag kunde använda min Rolls Royce för som är värd 3 miljoner.

– Ursäkta?! Ni har en Rolls Royce för 3 miljoner?! svarade expediten förvånat.

Medan bankmannen och hans kollegor ler lite hånfullt åt kvinnans påstående – som de inte tror är sant – lämnar hon över bilnycklarna och sin legitimation. De kollar upp henne och hennes påstående visar sig stämma. Bilen parkeras i bankens garage under de kommande 2 veckorna.

”Är väldigt tacksamma”

När kvinnan kommer in till banken efter sin semester så betalar hon tillbaka lånet på 50 000 kronor och dessutom räntan på 225 kronor.

En av bankcheferna kommer då ut och tar henne åt sidan.

– Fröken, vi är väldigt tacksamma för att du väljer att komma till oss. Men jag har en fråga. Det är som så att när vi kollade upp dig lite mer noggrant så fann vi att du är multi-miljonär. Varför kommer du hit och lånar ynka 50 000?

– Om jag säger så här, säger kvinnan och fortsätter. Var i centrala Stockholm kan du parkera bilen i 2 veckor för 225 kronor – och sedan räkna med att den står kvar?

– Eh … nej, ingen aning.

– Just det.