96-årig herre går till läkare med pinsam åkomma – men 7 dagar senare avslöjas en chockerande detalj

Det är inte lätt att bli gammal. Även om vissa håller fanan högt en bra bit upp i åldrarna så tenderar kroppen bli allt mer komplicerad att hålla i schack. Det är dock naturligt och man får göra det bästa av situationen.

Jag är av åsikten att vi måste respektera alla de äldre som levt långa liv och på olika sätt bidragit till samhället. Därför brinner jag verkligen för äldrevård och välfärd. Våra gamla kan faktiskt inte ha det för bra!

Den här fiktiva, roliga historien handlar om en gubbe som försökte ta tag i vad han ansåg vara en pinsam åkomma. På slutet avslöjas dock något oväntat – och jag fick mig ett riktigt gott skratt! Därför kände jag att jag måste få dela den här fräckisen med er!

Hoppas att även ni ska gilla den!

Mannen på bilden har inget med historien att göra. Bild: Flickr.

Dagens roliga historia

96-årige Yngve går till läkaren med vad han tycker är en lite pinsam åkomma.

– Det är som så att jag släpper väder hela tiden. Det luktar i och för sig inte och det låter heller ingenting, men det är otroligt obekvämt. Jag har faktiskt gjort det 30 gånger bara sedan jag kom in hit, berättar gamlingen.

Doktorn tänker efter en liten stund och ger sedan Yngve ett recept.

– Ta nu de här pillren i en vecka och kom sedan tillbaka på återbesök, säger han.

Så 7 dagar senare kommer 96-åringen tillbaka – nu ännu mer generad.

– Doktorn! Jag vet inte vad det där var för piller, men nu är problemet faktiskt ännu värre! Jag släpper väder mer än någonsin – och nu stinker det också!

– Lugn, svarar läkaren. Nu har vi gjort något åt ditt luktsinne, så nu ska vi ta itu med hörseln!

Jag fick mig i alla fall ett gott skratt av sista kommentaren! Gör nu dina vänner en tjänst och tryck på dela-knappen för att sprida skrattet vidare! Det kommer nog dina nära och kära att uppskatta!