Anna rusar till gynekolog med vanligt problem – då viskar han 5 ord som får henne att rodna

När man är riktigt desperat så kan ens starka engagemang och bestämda vilja lätt slå över i att man får svårt att uppfatta vad som sker i ens närhet. Man blir därför extra tillgänglig för missförstånd och feltolkningar. Det är den här fräckisen (nedan) ett roligt exempel på!

Att gå till doktorn är något som de flesta av oss tycker är lite obehagligt. Man vet sällan exakt vad som ska hända och det är lätt att bli lite osäker. Tack och lov så är ju de flesta läkare oerhört förståelse och skickliga, så egentligen är nog många gånger ens oro lite obefogad.

Samtidigt är kroppen väldigt komplex. Det är svårt att veta vad man ska ta sig till emellanåt och då är det fantastiskt att vi har så duktiga och omtänksamma människor som jobbar inom vården.

Det finns ju egentligen inget man går till doktorn med som är pinsamt eller som man bör skämmas för. De flesta sakerna ser ju de som jobbar inom vården nästan dagligen.

Sedan kan det ske fel och missförstånd överallt. Speciellt om man är lite nervös och pirrig. När ens hjärna jobbar på högvarv kan det vara svårt att se allt för vad det verkligen är.

Vackra Anna Andersson hade varit gift i 1 år och ville så hemskt gärna ha ett barn. Men hur paret än försökte, så blev det ingenting. Till slut gick hon på sina väninnors inrådan och begav sig till stans allra bästa gynekolog.

Hon var lite nervös innan och tyckte det hela var väldigt pinsamt, men tack och lov så var doktorn en fin och förstående man av den gamla skolan. Han förklarade direkt att det hela inte alls var något att skämmas över. Därför lugnade Anna sig snabbt.

Doktorn lyssnade tåligt på hennes bekymmer – och sedan sa han vänligt:

– Se så, frun. Det kommer nog att ordna sig, ska du se. Vill ni nu vara så vänlig att ta av er kläderna så ska jag se vad jag kan göra åt saken, sa och viskade försiktigt. Lägg dig där på britsen…

Anna Andersson blev omgående helt röd i hela ansiktet och en aning ställt. Sedan flämtade hon fram:

– Så snällt och omtänksamt, käre doktorn. Men jag skulle faktiskt helst vilja ha barnet med min man…

Snåla inte nu, DELA om du fick dig ett skratt!