Berättelse: Erika listar ut makens kärleksaffär – stenhårda hämnden är helt oförglömlig

Otrohet är aldrig någonsin bra. Det förstör förhållanden och sårar människor. Tyvärr händer det titt som tätt, men det enda vi kan göra är att värna om vårt egna relationer – och i ett välfungerande, lyckligt partnerskap uppstår sällan sådana här hemskheter.

Genom åren har det florerat en del berättelser på nätet som handlar om just otrohet. Många gånger då är det just revanschen, eller hämnden, som drar till sig uppmärksamhet – och en del sådana är mer spektakulära än andra.

Den här historien handlar om Erika som kom på sin man med hennes bästa vän. Huruvida det är sant eller inte kan vi inte vara säkra på, men oavsett så är budskapet väldigt starkt – att det absolut inte någon bra idé att bedra sin partner.

Den här kvinnans revansch är både rolig och smart!

Det är Erika som för några år sedan skrev följande i en status på Facebook:

”Skulle hjälpa sin mamma”

”Bekännelse: När jag fortfarande var gift hade jag på känn att min man var otrogen mot mig och när jag sedan hittade ett paket kondomer i hans bil hade min värsta mardröm besannats.

Bild: Facebook

Förpackningen var redan öppen så jag tog kondomerna och petade hål på varenda en med en nål. Sedan lade jag dem i ett bad med chilijuice från Habanero i en timme och sedan lade jag tillbaka dem innan han vaknade.

Dagen efter sade han att han skulle hjälpa sin mamma med saker som behövde fixas och så åkte han iväg. Tre timmar senare ringde min bästa vän och berättade att hon hade haft sex med sin ”pojkvän” och nu kändes det som att det brann där nere.

Strax efter kom min man hem och lade en påse frusna ärtor i skrevet och påstod att han hade bränt sig på något.

”Vart brinner det?”

För att göra en lång historia kort så blev hon av med sin bästa vän och han förlorade sin fru. Jag har blockat dem på Facebook och ingen av dem vet vad jag har gjort.

Det var 3 år sedan och så fort jag springer in i dem nu för tiden så frågar jag alltid ”Vart brinner det?””

Bild: Pixabay

Erikas status fick enorm uppmärksamhet – och om det hela nu stämmer så måste jag medge att det är helt suveränt gjort. Snacka om att hon gick vinnande ur den här annars ganska så hemska historien.

Jag tycker dock att Erika kan gå rakryggad efter sin briljanta hämnd!

Tycker du också att hon gjorde helt rätt? Tryck då på dela-knappen, så visar du dessutom att otrohet aldrig någonsin är okej!