Erik är otrogen och tvingar frun att flytta – klockrena revanschen sprids nu som en löpeld på nätet

 

Otrohet är aldrig någonsin okej. Det totalförstör relationer och skapar sorg sorg – men när det väl händer så gäller det att hantera det på bästa sätt. Em smart hämnd kan vara en bra väg för den drabbade partnern för att lägga det hela bakom sig.

Genom åren har man hört och läst om massvis av olika revanscher efter att någon drummel varit otrogen i en relation. Den som får stå där och känna sig förrådd blir givetvis ledsen, men i många fall har personen varit imponerande handlingskraftig – och fått den otrogna partners att ångra sig bittert.

Den bästa hämnden som jag hört talas om av det här slaget – och som blivit vida omskriven på nätet – var efter att Christina upptäckt att hennes man Erik var otrogen.

Det råder delade meningar huruvida historien är sann eller inte, men oavsett så bär den på en tänkvärd poäng. Jag kan inte låta bli att dra på smilbanden – och det här är imponerande kreativitet!

 

Erik var en framgångsrik affärsman. Han hade under en längre period haft en kärleksrelation med sin sekreterare och de två blev med tiden mycket förälskade i varandra.

De bestämde sig slutligen för att bli ett par – och en dag när Erik kom hem till Christina sa han som det var och att hon hade 3 dagar på sig att packa sina saker för att sedan lämna huset.

Christina hävdade att de borde dela lika på allt, men Erik – som var mycket förmögen – hade toppadvokater i ryggen som såg till att det enda Christina fick med sig var en femtedel av husets marknadsvärde. Inte en enda krona mer!

Den första kvällen packade den förrådda frun alla sina saker, den andra kvällen såg hon till att få ut allt i flyttbilen – och tredje kvällen tog h

Shutterstock

on en sista stund i parets fina vardagsrum. Hon åt räkor med dyr kaviar och drack en fin flaska vin.

Efteråt ville hon jävlas lite med sin förre man. Han hade ju faktiskt varit otrogen för henne, så alla stinkande rester från räkmiddagen tryckte hon in i gardinstängerna.

Dagen efter flyttade hon ut – och Erik och hans nya flickvän flyttade in.

Ett par dagar senare började de känna en minst sagt obekväm doft i huset, som fanns i alla rum. De testade direkt att storstäda och att vädra, men det hjälpte inte alls.

Sålde huset billigt

Efter att det bara blev ännu värre i takt med att dagarna gick lade de nytt golv, målade alla väggar och satte in nya luftkonditioneringssystem. Inget hjälpte!

Parets vänner slutade snart att hälsa på och saneringsfirman de använt vägrade komma dit igen. Det stank för mycket, helt enkelt. Till slut kunde de inte stå ut längre.

De lade ut det fina huset för försäljning, men alla som kom och tittade på objektet hann knappt komma innanför dörren innan de vände i hallen. Huset verkade så gott som omöjligt att få sålt!

Drygt 10 dagar efter att Christina lämnat huset ringde hon sin ex-man för att se hur livet stod till. Han berättade om den jobbiga situationen, att huset inte ens gick att sälja till halva priset av vad de egentligen borde få.

Christina sa då att hon saknade huset och erbjöd sig köpa tillbaka det för en tiondel av vad huset var värt – och därmed hälften av det hon köpts ut för. Erik var nu så desperat att han gick med på affären som de skrev på samma dag.

Sagt och gjort. På eftermiddagen såg Erik och hans nya fru hur flyttgubbarna bar ut allt ur huset och körde in det i flyttbilarna som skulle ta allt mot deras nya villa några kvarter bort.

De begav sig sedan till sitt nya drömhus för att se när allt kom på plats. In bars soffor, TV-apparater, vitvaror, bord, sängar, tavlor – och deras gardinstänger…

Glöm nu inte att trycka på dela-knappen om Christinas revansch gav dig ett leende på läpparna!