Flickvän hittar sambons sexiga SMS till sin älskarinna – stenhårda hämnden får svinet att börja gråta

Otrohet är aldrig någonsin okej. Det är elakt, lömskt och förstör relationer.

Det finns massvis av sådana här historier på den populära hemsidan Familjeliv där svenskar delar med sig av sina berättelser från verkliga livet.

Just den här är något alldeles extra! En svinaktig pojkvän åkte på den ultimata revanschen 2012 – efter att hans flickvän hittade något oväntat i sin killes dator.

Nedan kan du ta del av hennes berättelse. Så här skrev tjejen som gick under namnet ”Anonym”:

För ett tag sen så hade min sambo glömt att stänga av datorn, även lämnat alla flikar uppe. Facebook, Youtube och en dejtingsida.

Pxfuel

Blev lite nyfiken på dejtingsidan, men då jag inte vill snoka så kollade jag bara hans användarnamn, loggade ut alla hans flikar och registrerade mig på dejtingsidan.

Sökte sen på hans användarnamn.

Skrev en egen presentation

Enligt hans profil så är han en trevlig och glad singelkille på 23 år som gillar bilar, teknik, musik och mysiga hemmakvällar (vadå klyschigt?). Han hade inga bilder på sig själv.

Jag lade ner en hel halvtimme på att skriva ihop en fin presentation, en 21-årig sensuell kvinna med passion för god mat, vin, choklad och äventyrliga partynätter (haha).

På dejtingsidan så har man förresten en öppen gästbok som alla kan läsa vad han har fått där, många inlägg slutar med ”puss och kram”, speciellt en kvinna verkar han skriva mycket med.

Men iallafall, jag skrev ett meddelande till honom, lite sådär alldagligt hur läget var, vad han gjorde idag osv.

Min sambo svarade på det, mycket flörtiga meddelanden som innehöll ohälsosamt många ”;)” och redan i första meddelandet skrev han ”Puss sötnos”.

Pxfuel

Jag hade väldigt kul ett tag när vi satt i varsitt rum eller jag i soffan och han 3 meter bort med sin dator, han helt ovetandes om vem den sensuella kvinnan är.

”Du låter verkligen gosig”

Efter några dagar så ville han träffas, för lyckligt nog så bodde vi i samma stad!

Kan förresten visa några exempel på vad han skrivit till min hittepå-karaktär.

”Mmm du låter verkligen gosig, längtar tills jag får se dig och kanske hålla din hand”

”Hur smakar dina läppar? Jag tror att dom smakar som en sommardag i Juli” (sliskigt!)

”Ska snart gå och lägga mig, så trist med en tom säng bara, kallt, en riktigt fin kvinna skulle värma upp, är du den kvinnan kanske?” (Ja, mer än du tror)

”Lite trist att du inte vill visa en bild på dig själv, men spännande, jag vet att jag inte kommer att bli besviken” (Haha we will see)

”Godnatt jag längtar efter dig, det är som att vi har träffats förut, ska bli så underbart att träffa dig” (oh ja gubben, det har vi allt)

Självklart är jag besviken och arg, jag älskar honom, men jag vill sätta dit honom ordentligt för detta.

Om han är beredd på att inse att han gör fel och vill vara med mig så vill jag försöka, men den stora tilliten jag hade är nu inte lika stor.

Var riktigt nervös

Vi har iallafall bokat träff, IKVÄLL, klockan 20.00, på en kinarestaurang, dagen efter vi bokade dejten via våra chattmeddelanden så påpekade jag att jag idag ska hjälpa min väninna som flyttat att måla en vägg, så det lär inte bli misstänksamt.

Men jag är nervös, för att träffa min egen sambo, vad ska jag säga liksom?

Flickr

Funderar på att gå fram till honom, räcka fram handen och göra en presentation med namnet jag använt på datesidan.

Ja. Hur gick det hela då?

Vi satt i bilen en bit bort från kinaresturangen en halvtimme innan dejten. Cirka 19.45 så ser vi honom komma gåendes … i jackan som han skrivit sig ha.

Några minuter efter att han gått in så ringde jag honom, tänkte bara ringa för att lite diskret prata och fråga vad han gör, men det trycktes upptaget efter en signal.

20:10 gick jag in på resturangen, han satt med ryggen mot mig, jag gick fram, strök hans rygg i farten ”ursäkta att jag är sen, har du beställt något?”

Mitt i alla känslor nu så måste jag medge att hans min var obetalbar … vet inte hur jag ska beskriva den, ihopdragna ögonbryn och munnen på gavel, stirrandes utan ett ord, såg verkligen tagen ut.

Hade is i magen

Jag gav honom min illmarigaste blick och han fick fram – Du, Det var DU!

Jag kuttrade med lite tillgjord röst – ”åh, det känns som att vi har träffats förut (menat mot meddelandet han skrev ”Godnatt jag längtar efter dig, det är som att vi har träffats förut, ska bli så underbart att träffa dig)”

Jag beundrar mig själv för att jag hade sådan is i magen just då, eller gav det intrycket iallafall, var nervös och rädd för att skämma bort mig eller tappa kontrollen och inte börja skrika.

Han sade ingenting! Så jag försökte få tag i en konversation:

– Du har ingenting att berätta eller så tycker du?

– Vad vill du att jag ska berätta?

– Vad sysslar du med? Och hur många har du träffat såhär?

 *suck* Följ med till bilen så kan vi prata ostört

– Nej DU ska berätta NU, har du varit OTROGEN? *höjd röst, bordsgrannarna kollade upp*

– Men vadfan sluta nu *låg röst*

– Berätta nu, annars höjer jag rösten ännu mer.

Läste SMS-konversationen

Han suckade igen, drog fram sin arbetsmobil och knapprade, sen sköt han över den till mig.

Jag tog upp den och läste en sms-konversation, namnet var ”Hasse” i telefonen, men det var alltså ett ”kodnamn” ifall jag skulle råka se något, och många sms var raderade i konversationen.

Men på det senaste så såg jag iallafall att han har en relation med tjejen (som jag inte vet namnet på men inte vill kalla Hasse).

Tjejen vet även om mig och han har tänkt att dumpa mig.

Jag frågade honom:

– När hade du tänkt dumpa mig? Hur länge har ni träffats? Han svarade att han hade tänkt ”släppa bomben” i helgen och att dom har träffats 2 månader. Jag frågade åter om han har varit otrogen med andra.

Han har från dejtingsidan träffat 3 tjejer, haft 2 one night stands och denna tjej i sms-konversationen.

Pixabay

Jag trodde att jag skulle gå sönder, det gjorde så ont just då, det GÖR ont.

Men jag behöll isen i magen, log mot honom och sa:

– Vet du, du har inga bomber att släppa längre, jag föreslår att du packar ihop dina grejer redan ikväll, allt som är kvar kastas ut i morgon och säg inte att jag inte kan!

Tårarna började rinna

Sen mina vänner, gjorde jag något jag aldrig trodde, på bordet stod en kanna vatten och en korg med bröd medans man väntar på maten, jag hällde ungefär lite mer än halva kannan över huvudet på honom och rusade ut. Han sade inget, ropade inget.

Ute rann tårarna som jag hållt inne, jag grät som ett barn i bilen.

Det blir bra jag vet, men det får ta sin tid. Nu har denna sagan fått sitt slut. Nu har lite mer än en månad gått.

Och vi bor nu ihop igen!

Nä, jag skojar mer er, det förstod ni väl?

Jag har inte träffat mitt ex sen han hämtade sina grejer med sin lillasyster.

Han mejlar eller smsar flera gånger i veckan, han saknar mig, han skriver förlåt osv.

Enligt ryktena så är han väldigt deprimerad över detta.

Hans mamma har hört av sig för någon vecka sen och försökt ”tala mig tillrätta” utan någon större respons från min sida.

Fått kontakt med en ny kille

Jag har bytt nummer och mejladress, jag flyttar i augusti då jag ska plugga vidare på en annan ort. På den orten så har jag över nätet fått kontakt med en kille som skulle kunna intressera mig.

Pxfuel

Jag tar det lugnt just nu, det var ju bara en månad sen men vi får se hur det går. Jag börjar om helt enkelt och ska försöka att släppa allt det som hände med flytten.

Jag mådde väldigt dåligt dom första två veckorna, jag grät hela tiden, grät av låtar på radion, ni vet hur det känns när man är krossad, som att alla låtar på radion hånar och påminner en. Jag skrek av gråt, låg på soffan, golvet, sängen.

Det känns bättre idag, jag vet inte hur min tillit kommer att se ut för framtida dejter och träffar, men det tar jag då.

Tack till alla som följde mig dom dagarna, för alla som pushade på.

Tycker du att den här tjejen gjorde rätt som konfronterade sin otrogne kille på det här sättet? Tryck då på DELA så att även dina vänner får läsa det här!