Flygkaptenen avslöjar snuskig plan för kollegan – sekunden senare inser han sitt ödesdigra misstag

Flygkaptenen avslöjar snuskig plan för kollegan – sekunden senare inser han sitt ödesdigra misstag

Något av det absolut bästa som finns, som alltid får mig på riktigt bra humör, är en rolig historia. Jag vet inte hur många gånger jag haft en sådan där dag då man är lite butter och nedstämt – men sedan har kommit över en suverän fräckis.

Då åker oftast mungiporna upp och man får en skön energi i kroppen. Det är något man borde försöka unna sig betydligt oftare. Resten av dagen blir ju så pass mycket bättre!

Den här roliga historien hittade jag på nätet i går och jag kände att jag måste få dela den med er. Alla begår vi misstag, men det här är av det lite grövre slaget! Jag kan dock inte sluta skratta när jag läser sista raden!

På flyget från Stockholm till Mallorca lämnar kaptenen som vanligt lite information till passagerarna genom högtalarsystemet:

– Det är kapten Larsson som talar. Klockan är nu 10.00 lokal tid på Mallorca och vi beräknas att landa kl.12.45. Det är helt molnfritt, vindstilla och temperaturen är redan 26 grader i skuggan. Jag och min besättning önskar er alla en underbar semester, säger kapten varvid han hänger upp mikrofonen, men glömmer att stänga av den…

– Har du ställt in autopiloten på Mallorca, Janne?

– Jajamen, svarar andrepiloten.

– Bra! Då ska jag bara gå och skita och sedan så tar jag in Maria här och pippar henne riktigt jävla ordentligt. Det har hon sannerligen aldrig sagt nej till!

Personerna på bilden har inget med den här historien att göra. Bild: Flickr.

Det här hörs ju över hela flygplanet – av alla passagerare och all personal. En av flygvärdinnorna börjar springa gången upp för att varna kaptenerna om fadäsen med mikrofonen, men hon råkar snava på en kant och faller helt raklång i gången.

Då lutar sig en äldre man ut över henne:

– Ta det lugnt, säger han. Kaptenen ska väl hinna skita först?

Snåla inte nu, DELA om du fick dig ett skratt!