Fräckis (fiktiv): 81-åringen trakasseras av tuffa MC-knuttar – då tar pensionären stenhård revansch

Om det är något jag lärt mig genom åren, så är det att man absolut inte ska jävlas med gamla herrar och damer. De bär vanligtvis på en helt annan vishet än oss yngre förmågor – och förtjänar all vår respekt efter att ha tjänat samhället under en lång tid.

Jag har dock en extra förkärlek för gamlingar med lite krut i – de är ofta underbara och kan dela med sig av härliga berättelser från förr. Därför älskade jag den här fiktiva, roliga historien som handlar om gubbe som tog en minst sagt briljant revansch på ett gäng häcklare.

Av alla fräckisar man kommit över genom åren, så måste jag nog tillstå att den här tillhör en av mina favoriter! Hoppas att även du ska tycka om den och få dig ett gott skratt på köpet!

En 81-åring pensionär satt lugnt och stilla och njöt av sin lunch på en vägkrog i norra Sverige, dit han hade tagit sig med sin stora traktor.

Wikimedia Commons

Plötsligt kommer 3 ruggiga motorcykelknuttar in i lokalen.

Äter upp gubbens mat

Gubben hade beställt en macka, en kopp kaffe och en bit äppelpaj – men direkt så går en av de skräckinjagande männen fram till gamlingen, tar upp hans smörgås och kör in hela i sin mun. Därefter skrattar han nöjt och går vidare.

Sedan går den andre MC-knutten fram till pensionären. Han tar gubbens kaffekopp, dricker upp nästan allt och häller därefter ut den sista skvätten över huvudet på gamlingen.

Den tredje ligisten grymtar något hotfullt när han går fram till gubben. Sedan greppar han tallriken med äppelpaj och slevar i sig hela biten. Han borstar därefter av smulorna ner i 81-åringens knä innan han går och sätter sig med de två andra knuttarna.

Hånar mannen inför personalen

Utan att säga ett enda ord så reser sig då den gamle mannen upp. Han sträcker sig efter sin plånbok på bordet, betalar för sig och lämnar vägkrogen.

– Ha! Det var inte mycket till karl, ropar ena knutten till damen i kassan.

Hon ler och svarar:

– Han är tydligen inte mycket till traktorförare heller. Gubben backade just över 3 stycken motorcyklar på vägen härifrån…

Gubben fick verkligen sista skrattet – och jag tycker att det var helt klockrent! Man ska aldrig jävlas med gamlingar! Tryck nu på dela-knappen om du håller med!