Dagens fräckis: Glupsk isbjörn har genialt knep för att bli mätt varenda dag – utan att någon märker det

Det är få saker som ligger mig så varmt om hjärtat som roliga historier. Redan när jag var i 10-årsåldern drog min morfar alltid fräckisar för mig. Det var en riktig skojare, så jag tror att det var han som fick mig att uppskatta skratt och skämt på det här sättet.

Alltid om jag är på lite sämre humor, eller har låg energi, så försöker jag leta upp en rolig historia – och då brukar det inte ta lång tid innan man är lycklig i kroppen igen. Ett garv kan göra så otroligt mycket med hur man känner sig.

Den här fräckisen handlar till viss del om politiker. De är ju alltid aktuella, men bekylls ofta för att vara lite lata och att inte göra som de lovat. Det stämmer givetvis inte om alla, men det är en rätt etablerad myt som det kan vara lite roligt att skämta om.

Såvida man är tydlig med ett fiktiva historier är just påhittade så tycker jag att man får tåla lite fräckare skämt. Sådant gäller det att kunna bjuda på. Tänk vad tråkigt det hade varit om vi bara gick runt och var sura hela dagarna!

Här är dagens fräckis

Det var då 2 stycken isbjörnar som träffades på Stureplan i centrala Stockholm. Efter lite löst prat om väder och vind säger det ena:

– Satan vad mager du ser ut, Sixten!

– Ja, svarar den andra isbjörnen. Jag har inte käkat något på en hel månad.

Bild: Wikimedia Commons

– Men du! Jag var uppe vid riksdagshuset och käkade i år igen. Testa det!

– Men blev det inte ett jäkla liv förra året när du åt upp en städerska där?

Bilden ska vara tagen ur en spelfilm och är alltså inte verklig. Bild: Quora

– Jo, det blev det. Men nu har jag kommit på ett smartare sätt. För 3 veckor sedan smet jag in på en av toaletterna och där käkar jag nu upp en riksdagsledamot om dagen.

– Jaha! Hur går det då?

– Kanon, svarar den första isbjörnen. Jag är uppe i 21 stycken riksdagsledamöter nu – och det finns inte en enda person där borta som märker någon skillnad…

Snåla inte nu, DELA om du fick dig ett leende!