Fräckis: Inger lägger en brakskit inne hos juveleraren – expeditens reaktion är klockren!

Få av oss är riktigt bra på att hantera pinsamma incidenter. Ni vet när man helst av allt bara vill sjunka genom marken eller försvinner från jordens yta. De flesta har nog varit med om det och vet vad jag menar.

Den här fräckisen fick mig att tänka på precis det. När jag kom till slutet så kunde jag inte sluta skratta. Mannens svar är ju helt genialt!

Jag trodde att jag hade läst de flesta fiktiva, roliga historierna på nätet – men jag ska erkänna att den här var ny för mig!

Det var 71-åriga Inger som var inne i det lokala köpcentret i Kiruna och handlade. Det hade precis öppnat en helt ny juvelerare, så när hon fick en stund över innan bussen gick så valde damen att gå in och kika en stund i den nyöppnade guldaffären.

Inger gick runt en liten stund, men blev sedan kvar vid halsbanden. ”Satan, så granna de är”, tänkte hon och lutade sig framåt för att titta närmare.

Men rätt som det var så ledde den hastiga rörelsen till att hon släppte av en rejäl brakare.

Dela gärna vidare

Inger fick en lättare chock och vände sig omgående om för att se om någon var i närheten. Till sin stora skräck såg hon att butiksbiträdet, en man i 30-årsåldern, stod bara 2 meter därifrån.

Det verkade dock som att han inte lagt märkte till olyckshändelsen. Han stod i alla fall bara och stirrade ner i några papper.

Men för att dölja sin skam så sa Inger i panik:

– Ursäkta mig herrn, men vad kostar det där guldiga halsbandet?

Expediten tittade upp från sin bunt:

– Bara av att titta på det så la ni av en brakskit. Avslöjar jag priset så är jag rädd att damen skiter ner sig…

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen om du fick dig ett litet skratt!