Fräckis: Lars ser grannen springa naken med bara en kondom på snoppen

Givetvis är otrohet något väldigt fel, men om man nu som man är otrogen och hör kvinnas gubbe svänga in på uppfarten – då gäller det att vara kvicktänkt för att komma undan…

Det är temat för den här roliga historien som fick mig att skratta högt!

Av någon anledning är fräckisar om otrohet väldigt populära. Kanske är det för att de berör ett väldigt förbjudet och tabubelagt ämne. Men då kanske den roliga historien för en gångs skull lägger en lite skämtsam ton över det hela.

Även om otrohet aldrig är något bra, så måste man kunna ha lite roligt även åt livets tråkigheter.

Den här fräckisen hittade jag på lätet tidigare i dag. Den fick mig att skratta högt och jag kände att jag bara måste dela den med er. Ni vet, ett gott skratt förlänger ju livet!

Dessutom är delad glädje dubbel glädje. Jag hoppas att ni ska tycka att den här roliga historien är kul!

Kastade sig ut naken

Det var då som så att Janne hade varit och satt på Lars fru. Olyckligtvis kom Lasse, som han kallades, hem tidigt från jobbet mitt under den heta akten.

Så fort Janne hörde ljudet av Lasses bil kastade han sig ut genom bakdörren. Det var mitt i sommaren och även om det duggade lite lätt så gick det att springa naken utan att frysa ihjäl.

Nu bar det sig inte bättre än att Lasse inte gick in i huset direkt, utan han tittade en stund i postlådan. På det viset fick han syn på Janne som sprang förbi.

Lars fick givetvis en smärre chock, men frågade nyfiket:

– Vad gör du egentligen?

Janne fann sig relativt snabbt i situationen.

– Jag joggar, svarade han besvärat.

– Brukar du jogga naken? undrade Lasse.

– Jadå, det händer.

– Med kondom på?

– Bara när det regnar…

Var inte snål nu, DELA om du skrattade!