Fräckis: Lille Johan ska köpa tamponger till mamma – men när han säger DETTA svimmar kassörskan

 

Att få skratta och vara glad menar jag är minst lika viktigt som att träna och äta rätt om man vill leva länge. Går man runt och surar över minsta lilla sak så tror jag hälsan också blir därefter.

Därför försöker jag att skratta så ofta jag bara kan – och finns det inget att fnissa åt så brukar jag leta upp roliga historier. De finns lite överallt på nätet!

Det kanske låter lite barnsligt, men så länge jag kan minnas har jag alltid skrattat högt åt just fräckisar – de har ofta en lite barnförbjuden ton och en slutkläm som många gånger är lite på gränsen.

Den här roliga historien snubblade jag över häromdagen och den fick mig att skratta så tårarna sprutade. Därför vill jag nu dela med mig av den till er!

Hade slut på tamponger

Mamma Susanne stod vid badrumsskåpet och letade efter tamponger då hon precis fått sin mens, men skåpet gapade tomt på tamponger.

Susanne suckade djupt, hon orkade ju inte gå till affären nu.

Då kom hon på att sonen Johan ju kunde gå till närbutiken och lösa hennes problem. Hon kallade därför på pojken.

– Johan, nu får du gå till affären och köpa tamponger till mamma, men tänk noga på att inte använda några fula ord, utan förklara fint vad det är du vill ha så hjälper personalen dig, förklarade mamman.

Kassörskan ringer hem

Sagt och gjort – Johan gick iväg till närbutiken.

Tiden gick utan att pojken kom tillbaka och Susanne började bli orolig för sin son. Då ringde plötsligt telefonen. I andra änden är det kassörskan från affären.

– Hej! Lille Johan är här, men vi har inte riktigt förstått vad det är han vill köpa, sa kassörskan.

– Okej, men vad sa han att han skulle ha då? frågade Susanne oroligt.

– Han sa att ville köpa invändig isolering till pappas hobbyrum…

Jag skrattade högt åt slutet! Tryck nu på dela-knappen, så att dina vänner också får sig ett gott skratt – det kommer de garanterat att uppskatta!