Fräckis: Pekka blir plötsligt rena hingsten i sängen

När man varit ett par länge så finns risken att den där eldigheten dör av en aning.

Kärleken, passionen och hettan som en gång fanns där börjar kanske avta – och då gäller det att man har sina knep för att återfå den där romantiska stämningen.

Hur mannen i den här fiktiva fräckisen gick tillväga var inte så populärt hos hustrun, men sista raden fick mig att skratta så tårarna rann!

Den otroliga hypnotisören

Ylva kommer hem och säger till sin käre Pekka:

– Du vet huvudvärken jag haft i alla dessa år?

– Ja…

– Nu är den borta!

– Jaså? säger mannen förvånat. Hur gick det till?

– Kerstin rekommenderade en hypnotisör till mig. Han sa att jag skulle ställa mig framför spegeln och upprepa ”Jag har inte huvudvärk, jag har inte huvudvärk, jag har inte huvudvärk”. Det fungerade! Den är helt borta!

Ylva fortsätter:

– Du har ju inte direkt varit Tarzan i sängen de senaste åren. Du kanske skulle gå till hypnotisören och se om han kan hjälpa dig med.

Efter en stunds funderande gick Pekka med på förslaget. Så efter hans besök hos hypnotisören kommer maken hem, lyfter upp sin hustru och bär henne till deras sovrum, sliter av henne kläderna, lägger henne på sängen och säger:

– Rör dig inte. Jag är strax tillbaka!

Han går in på badrummet, kommer tillbaka en stund senare, hoppar då ner i sängen med frun och sedan älskar de passionerat som aldrig förr.

– Wow, det där var helt fantastiskt! säger Ylva efteråt.

En till omgång i sänghalmen

Pekka svarar:

– Rör dig inte. Jag är strax tillbaka!

Han går åter in på badrummet, kommer tillbaka en stund senare, hoppar då ner i sängen igen med frun och sedan älskar de passionerat ytterligare en gång.

Hustrun utbrister:

– Wow! Det där var ju ännu bättre!

Maken säger:

– Rör dig inte. Jag är strax tillbaka!

Sedan går Pekka in på badrummet igen. Ylva blir nu för nyfiken och följer tyst efter honom. Då ser hon sin man stå framför spegeln och säga:

– Hon är inte min fru, hon är inte min fru, hon är inte min fru…

Hustrun begärde omgående skilsmässa…

Snåla inte nu, DELA vidare skrattet till dina vänner!