Fräckis: Soldat får avskedsbrev från otrogen flickvän – då slår han till med en stenhård hämnd

Otrohet är aldrig någonsin okej. Det förstör förhållanden och sårar människor.

Jag blir inte klok på personer som vänsterprasslar. Trivs du inte med din nuvarande partner, gör då slut innan du riskerar att krossa någons hjärta genom det största tänkbara sveket.

Nej, sådant där är trist – men för att den här typen av ämnen ska bli hanterbara, så tror jag också att det kan vara bra att lätta upp och avdramatisera det hela. Det kan exempelvis göras med en fiktiv rolig historia!

När något inte hänt i verkliga livet – då kan man ju faktiskt skratta med gott samvete!

Den här fräckisen är därför en av mina absoluta favoriter! Den handlar om en man som får reda på att hans flickvän varit otrogen och dessutom vill göra slut – men den stenhårda hämnden liknar nog inget du tidigare hört!

Håll till godo – och givetvis hoppas jag att du ska gilla den här historien lika mycket som jag gör!

”Varit otrogen mot dig”

En svensk soldat låg stationerad i Syrien och fick en dag ett brev från sin flickvän hemma i Stockholm.

Bildkälla: Fancy

I det stod följande:

”Hej Fredrik,

Jag är hemskt ledsen, men jag vill inte fortsätta vårt förhållande. Avståndet mellan oss är alldeles för stort. Dessutom måste jag erkänna att jag varit otrogen mot dig 3 gånger sedan du stack. så det är lika bra att det är slut. Ledsen! Kan du vara snäll och skicka tillbaka fotot som jag gav dig?

Hejdå!

/ Johanna”

Skickade 71 bilder

Soldaten samlade sig snabbt efter beskedet och började då omedelbart gå runt bland sina kamrater och samlade in alla bilder han kunde få tag i – på flickvänner, fruar, systrar, väninnor, kusiner, fastrar och mostrar.

Tillsammans med bilden på Johanna la han samtliga foton i ett stort kuvert. Tillsammans blev det 71 bilder. Han la med en lapp:

”Hallå, Johanna,

Jag är ledsen, men jag har helt glömt bort vem du är. Var snäll och plocka ut din bild och skicka sedan tillbaka resten.

Ha det fint!

/ Fredrik”

Snacka om klockren hämnd! Tryck nu på dela-knappen om du fick dig ett skratt, eller om du anser att flickvännen fick vad hon förtjänade!