Fräckis: Trump & Löfven är fast på störtande flygplan

Så här i dystra tider kan vi behöva muntras upp då och då.

Det gör man, enligt mig, bäst med en rolig historia. Jag tycker att de gärna får vara av det lite fräckare slaget – ni vet när slutet verkligen får en att haja till!

Den här godingen (nedan) hörde jag första gången på 80-talet, men i en annan variant – och nu hoppas jag att du ska få dig ett härligt skratt i dag. Det kan ju förhoppningsvis få dig att tänka på annat än coronasmittan för en stund!

Politiker i störtande plan

Donald Trump, Stefan Löfven, Angela Merkel och en 10-årig pojke är ombord på ett flyg.

Plötsligt åker man in i ett oväder, en av motorerna går sönder – och planet börjar störta.

Piloterna meddelar att man måste ta varsin fallskärm och hoppa ut. Det visar sig dock att det bara finns tre fallskärmar till de fyra passagerarna.

– Jag är världens mäktigaste man och behövs för mitt land, säger Donald Trump, innan han rycker tag i en fallskärm och hoppar.

Löfven följer efter

– Jag är en av Europas mäktigaste politiker och behövs för mitt land under en viktig tid, replikerar Stefan Löfven, innan han också tar en fallskärm och dyker ut.

Bild: Wikimedia Commons/Wikipedia

Angela Merkel tittar då på den 10-årige pojken.

– Jag har levt ett långt, händelserikt och lyckligt liv. Du har däremot framtiden för dina fötter och en chans att göra förändring på sikt. Ta fallskärmen, lille vän.

– Äsch, det är lugnt, svarar grabben. Vi kan ta varsin fallskärm. Donald Trump plockade min ryggsäck…

Så kan det gå när man tror för mycket om sig själv! Tryck nu på DELA för att bjuda dina vänner på en rolig fräckis i dag!