Frun avslöjar makens otrohet – kontrar med legendariskt brev till hans älskarinna

Otrohet är absolut inte något man bara skrattar bort. Det kan verkligen såra – och blir ofta oerhört smärtsamt för den drabbade partnern om det väl kommer fram.

Kvinnan i den här berättelsen fick reda på att hennes make hade en älskarinna – men kom då på ett helt briljant sätt att hantera det hela på. Hon skrev ett brev till mannens vänsterprassel – och gick i detalj in på hur hans liv nu skulle förändras.

Huruvida den här historien är helt sann eller inte – det vet jag faktiskt inte. Jag hittade den på nätet tidigare i dag och tycker faktiskt att det hela låter ganska realistiskt. Oavsett så känns kvinnans hämnd rätt unik – och jag kände att jag ville dela det här med er!

Kära Maria!

Tack så hemskt mycket för att du var snäll och lämnade små bitmärken på min makes bröst häromdagen. Jag uppskattar det verkligen – du har nu fått både mig och mina barn fria!

Som en belöning för dina uppoffringar för vår familj så erbjuder jag dig nu min make – på heltid. Om du bestämmer dig för att acceptera – och ta emot – detta pris, så bör du dock ta följande punkter i beaktande!

Du måste stötta honom finansiellt. Han kommer att behöva betala för både det ena och det andra för två barn. Plus underhåll till mig eftersom jag spenderat de 10 senaste åren av mitt liv med att uppfostra dem. Så glöm hans pengar – de är numera mina!

Du kommer att behöva klä honom. Det som hände häromdagen var nämligen att när han kom ut ur duschen, med söta små bitmärken över hela bröstet, så öppnade sig ett stort, svart hål i golvet i vårt sovrum. Helt sjukt, men det sög ner alla hans kläder, så nu kan du klä honom precis som du behagar. Köp lite läderbyxor, ett koppel … ja, vad du vill!

Du kommer att behöva ta en paus från honom varannan helg. Den tiden kommer han nämligen behöva ha åsidosatt för övervakade möten med sina barn.

Du kommer att behöva säga adjö till ett bra sexliv. Det är som så att jag vet att ni inte låg med varandra häromkvällen. Ända sedan hans rygg gick sönder för 5 år sedan så har inte penisen fungerat riktigt som den ska.

Enda sättet som han lyckas åstadkomma någon form av erektion genom är då han tar ett blått, litet piller. Men även när det har verkat, så lyckas han bara hålla igång i 2, 3 minuter. Många gånger orkar han inte ens försöka. Så ladda upp med batterier till vibratorn, gumman – den sviker aldrig på samma sätt som han gör!

Du har i och för sig kanske förstått det vid det här laget!

Du kommer aldrig kunna återlämna honom till mig. Jag kommer aldrig att välkomna honom in i mitt hem igen. Han hade några bra år här, men kastade bort allt i och med att han hittade dig. Du har all rätt att försöka – men jag tror faktiskt aldrig att ni kommer få det samma som vi en gång hade tillsammans.

Du måste acceptera när han skyller allt det här på dig. Det är nämligen som så att han berättade för mig, samtidigt som han bad om förlåtelse med tårar rinnande nedför kinderna, att du sagt: ”Jag hoppas att din fru ser mina bitmärken!” Din önskan blev sann – och nu är han rejält förbannad på dig!

Och sist, men inte minst (det här är mer en vänlig varning än en regel): Jag kommer att göra det till ett uppdrag för mig själv att ta upp så stor del av hans tid som möjligt med de mest irriterande och jobbiga småsaker som går. Om du någon gång undrar, så kommer jag att göra det med gott samvete!

Så tack igen, Maria! Du har bevisat för mig att 13 år och två barn inte var någon match för dig och dina bitmärken! Jag accepterar ”förlusten” och applåderar dig för att nu ha lyckats ta över den här mannen. Han är din!

Wow! Det där var ett brev, det! Jag köper verkligen kvinnans ilska! Dela gärna om du håller med, eller lämna din åsikt bland kommentarerna!