Frun blir rasande när hon ser vad Lars handlat på Ica – då säger han 3 ord som får henne att frysa till is

Det är verkligen få saker här i livet saker som ligger mig så pass varmt om hjärtat som roliga historier. Det har de dessutom alltid gjort.

Redan när jag var runt 10 år så drog min farfar alltid fräckisar för mig. Det var allt en riktig skojare, så jag tror att det var han som fick mig att uppskatta skratt och skämt på det här sättet.

Alltid om jag är på lite sämre humör, eller har dålig energi, numera så försöker jag leta upp en rolig historia och då brukar det inte ta lång tid innan man är glad i hela kroppen igen.

Ett garv kan göra så ofantligt mycket med hur man känner sig!

Den här roliga historien fick mig att skratta högt. Den handlar om en typ av situationer som kan uppstå i en relation och hur olika man väljer att tolka saker och ting. Jag kunde verkligen känna igen mig i den här och även min fru garvade högt när jag skickade den till henne!

Se till att läsa den noggrant, annars är det stor risk att man missar den roliga poängen!

”Om de har ägg…”

Det var då Kerstin som stod hemma och skulle laga mat till familjen. Hon märkte dock att det fattades ett antal ingredienser och kallade ner maken från övervåningen.

– Lars! Kan du gå till affären och handla en liter mjölk och om de har ägg, så köp 6.

Mannen nickade, tog på sig skorna och gick iväg till den lokala ICA-handeln. En stund senare kom maken hem och satte då ner 6 liter mjölk på köksbordet.

– Men gubbe! Varför i hela friden köpte du 6 liter mjölk? utbrister Kerstin.

Lars tittar förvånat på henne, svarar tyst och lugnt:

– För att de hade ägg

Snåla inte nu, DELA vidare om du bjöds på ett leende!