Fyllo från Motala trakasserar vacker tjej på krogen, men geniala kontringen lämnar honom mållös

Alltför många kvinnor har säkerligen upplevt det när man varit ute på krogen – en sliskig man glider fram och har svårt för att bete sig på ett snyggt och vettigt sätt.

Det är givetvis jättesynd, för egentligen skulle man kanske kunna ha haft trevligt tillsammans.

Det här kan ju vara ett ganska allvarligt ämne, men jag blir alltid på gott humör när jag hör smarta kontringar från kvinnor i sådana här lägen. Den här fiktiva, roliga historien är ett sådant exempel.

Vissa människor kan helt enkelt inte bete sig vettigt bland folk. Speciellt inte när de fått lite för mycket innanför västen. Det är självklart väldigt tråkigt.

När någon är sliskig eller dum förtjänar han eller hon ofta en dos av sin egen medicin, eller att åka på en smart kontring. Sådant kan få mig på riktigt bra humör!

Det är den här roliga historien ett fantastiskt exempel på och även om det här i grund och botten är en allvarlig fråga, så skrattade jag högt. Kanske är det sådant som behövs för att komma framåt i den här debatten? Oavsett så tror jag ni kommer gilla den här fräckisen!

Berusad man närmar sig

En vacker kvinna står i baren inne på en pub i centrala Motala. Hon är där med en kompis som dock stuckit iväg en snabbis till damrummet.

Under timmen som kvinnan varit på stället har hon sett hur en man upprepade gången sneglat mot henne. För varje gång har han sett mer och mer packad ut.

Nu när hon står själv ser hon hur mannen sakta men säkert börjar röra sig bort mot henne. Kvinnan är inte alls på humör för ett ointelligent samtal med någon överförfriskad och lite för sugen gubbe.

Men snart står han bredvid henne i baren.

– Jaha, var bor en sådan här liten fin pudding någonstans då? frågar han med sluddrig röst.

– En liten bit utanför stan.

– Där ser man. Dit kanske man får följa med för en liten mysstund om man bjuder fröken på ett glas…

– Nja, svarar kvinnan. Jag tycker du ska ta och flytta till Gävle.

Mannen hajar till:

– Till Gävle?! Vad fan då för? undrar han förvånat.

– Jo, för där behöver de en bock som ingen tänder på.

Snåla inte nu, DELA om du fick dig ett leende!