Gubbe slänger ur sig elakheter om frun inför grannarna, men hennes revansch är klockren

I en relation så kan det med tiden bli ganska slentrianmässigt med ditt och datt. Man gör saker och ting för att man ”ska” och ”måste”, men det är sällan som mönstret bryts.

Det gäller dock att försöka bevara kärleken och att ibland kunna vara riktigt mysiga och omtänksamma mot varandra. Just det verkade det dock vara ganska dåligt med för paret i den här roliga historien.

Fruns kontring på slutet är dock klockren!

Ett gott skratt förlänger livet. Så brukar man ju säga – och jag tror många gånger att det stämmer. Viss forskning har till och med visat att lyckliga människor faktiskt blir äldre, så man kan ju faktiskt säga att det ganska ordspråket om humor är bevisat.

Den här roliga historien hittade jag på nätet tidigare i dag och jag kände direkt att jag måste få dela den med er. En del av er kommer nog känna igen er lite – det gjorde i alla fall jag.

När man levt i ett förhållande under en lång tid så är det lätt att det blir så att den där genuina kärleken och omtänksamheten dör av lite. För den sakens skull behöver man givetvis inte vara elaka mot varandra. Men det är sällan lika fint och gulligt som när man var nykära.

Gubben i den här fräckisen är en riktig drummel. Men fruns kontring när han till slut går för långt är så jäkla klockren!

Det var då en man från Norrland som hade skaffat sig en dålig ovana att klanka ner på sin frus kropp. Visst, hon var inte 18 längre, närmare bestämt 57 – men många ansåg att hon var fräsch och vacker för sin ålder.

Gubben brukade dock till och med klanka ner på henne framför grannar och vänner.

Blir givetvis irriterad

Nåväl – en dag när mannen kom hem från jobbet så var det första han gjorde att gå fram till sin fru. Han nyper tag i hennes mage och säger:

– Om du skulle fettsuga dig strama upp det här skulle du kunna göra dig av med alla skärp.

Hon blir givetvis irriterad. Men nöjer sig med att ge honom en sur min.

När det 57-åriga paret går och lägger sig samma kväll tar gubben tag om hennes ena bröst och utbrister:

– Om du gjorde ett bröstlyft så skulle du kunna göra dig av med alla sladdriga BH:ar.

Då får frun nog. Hon tar tag om mannens penis och ryter till:

– Om du såg till att den här var lite rakare och hårdare så skulle vi kunna göra oss av med elektrikern, rörmokaren, trädgårdsmästaren och din jäkla bror!

Dela gärna om du skrattade, så kan du passa på att sprida lite glädje i dag!