Historia: Ilsken dam hånar oskyldig kassörska i matbutiken – klockrena hämnden tar ner tanten på jorden

Att snacka skit bakom någons rygg är aldrig okej – och det är mest något som fegisar sysslar med. Att göra det på ett annat språk, som man tror att personen i fråga inte behärskar, är inte förmildrande på något sätt.

Det blir dock extra roligt – och pinsamt – om den utsatta visar sig förstå allting och berättar det för skitsnackaren. Det kan vara en klockren hämnd i sig som jag faktiskt hört berättelser om från verkliga livet!

Det var precis vad som hände i den här historien! Huruvida den är helt sann eller inte är svårt att veta, men jag tycker inte det spelar så stor roll. Poängen i sig är helt klockren och jag fick mig ett brett leende på slutet.

Låtsades som ingenting

Snacka om att bli tagen på bar gärning!

Det är en svensk kvinna som berättar…

”Jag är en helsvensk kvinna som jobbar som kassörska i en livsmedelsbutik. Jag pratar dessutom flytande spanska, vilket många tycker är roligt då jag ofta skojar med de som kan förstå en del. Så en dag när jag arbetade kom det ett par som ursprungligen var från just Spanien, men jag valde att tilltala dem på svenska.

Bild: Flickr

Hur som helst så började jag packa ner deras varor. Då säger frun till sin man:

”Säg åt henne att inte förstöra bananerna!”

Jag kollade på henne, log och låtsades som att jag inte hade någon aning om vad hon sa.

Damen fortsatte med att kommentera mitt utseende, min kroppsstorlek och att mitt hår fick mig att se ut som en man (jag har rätt kort hår). Hon hävdade dessutom bestämt att hennes morfar hade arbetat snabbare än jag. Allt var, så klart, på spanska.

Sedan sa hon även till maken:

”Se till nu så att hon inte glömmer bubbelvattnet!”

Jag blev nu irriterad, kollade på henne och sa på spanska:

”Nej, jag kommer inte glömma ditt bubbelvatten…”

Bad om ursäkt

Just i det ögonblicket insåg hon vad som hade hänt. Tantens hela uttryck ändrades och hon blev kritvit i ansiktet. Damen förstod att jag hade uppfattat allt hon sagt, så nu stod hon där med öppen mun och kollade på mig i chock.

Då sa hennes man till henne på spanska:

”Det här är anledningen till att du inte ska prata skit om människor som står mitt framför dig!”

Jag svarade:

”Han har helt rätt!”

Bild: Pixabay

Paret betalade, tog sina varor och stack därifrån. Innan de gick ut så bad mannen om ursäkt för fruns korkade kommentarer. När de väl lämnat affären började alla på jobbet att skratta då de förstod vad som hade hänt.

Så kan det gå om man snackar skit om andra, men den här tanten fick precis vad hon förtjänade! Dela nu vidare om du håller med!