Johnny ser pappa göra det förbjudna i skogen, men vid middagen avslöjas nått som chockar alla

Många gånger är det bra att lyssna på sina barn. De har ofta vettigare saker att säga än vad man vill tro – och ibland är det viktigt att låta dem tala till punkt. Det är i alla fall den här fräckisen ett roligt exempel på!

Jag fick mig ett rejält skratt och kände direkt att jag måste dela den här roliga historien med er. Delad glädje är ju dubbel glädje – och ett gott skratt förlänger livet!

Lille Johnny blev så otroligt uppspelt av det han hade sett att han knappt hunnit innanför dörren hemma innan han började berätta för sin mamma:

”Mamma, jag var i lekparken och fick se pappas bil åka in i skogen tillsammans med moster Mona. Jag följde efter för att kolla vad de gjorde och såg då hur pappa gav moster Mona en rejäl puss och sedan hjälpte han henne att ta av sin tröja. Sedan hjälpte moster Mona pappa att ta av sina byxor och sedan…”

Johnnys mamma klippte av honom mitt i meningen. Hon försökte dölja sin ilska, men sa:

”Johnny, det här låter som en väldigt intressant historia, men låt oss spara fortsättningen till middagen i kväll. Jag vill gärna se pappas reaktion när du berättar den.”

Mammans chock

När det var dags för middag bad mamman lille Johnny att berätta sin historia igen, så han satte igång:

”Jo, jag var i lekparken och fick se pappas bil åka in i skogen tillsammans med moster Mona. Jag följde efter för att kolla vad de gjorde och såg då hur pappa gav moster Mona en rejäl puss och sedan hjälpte han henne att ta av sin tröja. Sedan hjälpte moster Mona pappa att ta av sina byxor och sedan började moster Mona och pappa att göra precis samma sak som mamma och farbror Bengt brukade göra när pappa var iväg och jobbade på oljeplattformarna.”

Mamman svimmade…

Tryck nu gärna på dela-knappen om du vill sprida lite skratt till dina kära vänner i dag!