Läkaren hånar sjuksystern med spydig fråga – men hårda kontringen tar ner idioten på jorden (fiktivt)

Det finns faktiskt inget bättre än att skratta – gärna i goda vänners sällskap!

Därför brukar jag alltid försöka dra en riktig fräckis vid större sammankomster. Kanske inte när det är främlingar med, men när släkt eller kompisar är tillsammans ska brukar en rolig historia kunna liva upp stämningen!

Det bästa med skojiga berättelser är att de vanligtvis är fiktiva och inte hänt i verkliga livet. Då kan man ju kosta på sig att skratta även åt det lite hemska eller fräcka. Att ha roligt utan dåligt samvete är det allra bästa!

Den här fräckisen gav mig ett riktigt gott skratt – och jag hoppas att även du ska gilla den! Jag håller tummarna för att den ska bidra till att du får en skrattfylld och härlig dag!

Alla har rätt till sina åsikter och tankar – det är något vi alla ska respektera. Bara för att man har åskådningar som skiljer sig från mängden har andra inte rätt att håna en. Tvärtom – de riktiga häcklarna förtjänar ofta att åka på en verbal smocka. Som den dryga läkaren i den här roliga historien!

Dagens fräckis

Det var sedvanlig kafferast vid 10.00 på sjukhuset och ”syrrorna” hade samlats runt bordet i matsalen för att diskutera både högt och lågt.

Efter en halv kopp kaffe så gled pratet över från Gunillas nya man till ett betydligt mer ovanligt ämne på avdelningen – nämligen religion.

Just när Lena berättade om att hon var med i Frälsningsarmén så råkade doktor Frisk gå förbi och höra vad sjuksystrarna pratade om – och han bestämde sig för att göra sig lite lustig på hennes bekostnad.

Pixabay

Stolt ateist, som han var.

– Du Lena! Du kan väl svara på hur jag ska få på mig kavajen över vingarna när jag en gång kommer till himlen? säger doktor Frisk och ler nöjt.

Lena tittade på honom och svarade utan att blinka:

– Tja, för din del så tror jag inte att det blir några besvär. Du kommer nog i stället att få bekymra över hur du ska få byxorna över svansen…

Tryck nu på DELA för att sprida skrattet vidare till dina vänner!