Lars rusar hem efter otäck nyhet från läkaren, fruns reaktion får honom att frysa till is

Livet går inte alltid precis som man vill. De flesta av oss har flera gånger stött på hinder på vägen av olika slag. De kan givetvis vara av varierande allvarlighetsgrad, men oavsett så gäller det att hitta sätt för att ta sig vidare.

Även om det är lättare sagt än gjort så kommer man ingenstans genom att deppa i evighet. Något jag själv brukar göra när jag är lite nere är att läsa en fräckis eller rolig historia. Då blir man ofta på riktigt bra humör. Att få ett leende på läpparna kan verkligen vända en annars jobbig dag.

Men för att återknyta till att livet, förutom glädje, även består av hinder så är den här fiktiva historien ett bra exempel på det. Den här familjen fick ett otäckt besked, men valde att göra det bästa av situationen. Helt rätt, så klart!

I och med att det är just en rolig historia så kunde jag inte bli att skratta åt slutet, som faktiskt är väldigt roligt! Jag hittade den här fräckisen på nätet tidigare i dag och kände att jag måste få dela den med er!

Mannen på bilden har inget med historien att göra.

Efter ett besök hos doktorn rusar Lars hem till frugan och berättar om ett minst sagt tungt besked: Han har bara 24 timmar kvar att leva. Det kommer som en chock för alla, men de enas om att man måste göra det bästa av situationen.

Medan han torkar bort fruns tårar ber Lars om att få älska med henne en sista gång. Naturligtvis vill hon det – och de älskar passionerat med varandra på hallmattan.

Sex timmar senare, när de gått och lagt sig, piper Lars:

– Älskling, nu har jag bara 18 timmar kvar att leva. Vi kan väl älska igen?

Mannen på bilden har inget med historien att göra. Bild: Flickr.

Den goda hustrun samtycker och de börjar tumla runt i sänghalmen.

Mitt i natten, när Lars varit på toa och ska gå och lägga igen sig igen, inser han att nu är det bara 8 timmar kvar.

Han knackar sin fru på axeln och säger:

– Min lilla duva! Snälla? Bara en gång till innan jag lämnar dig.

Hon går med på det, men somnar strax därefter av ren utmattning. Men den envisa maken hör hur klockan tickar inom honom. Lars bökar och vänder sig tills han bara har 4 timmar kvar att leva.

Klockan tickade snabbt för mannen i den här historien. Bild: Pixabay.

Han väcker frun och ber:

– Snälla! Kan vi inte…?

Hon vänder sig om och väser:

– Du! Jag måste upp i morgon. Det måste fan inte du!

Var inte tråkig nu, tryck på dela-knappen om du fick dig ett skratt, så kan du passa på att sprida lite glädje till dina vänner i dag!