Lars tar till desperat knep för att förstå sig på kvinnor – oväntade resultatet får mig att skratta högt

Lars tar till desperat knep för att förstå sig på kvinnor – oväntade resultatet får mig att skratta högt

Den här roliga historien hittade jag på nätet när jag surfade runt tidigare i dag – och jag tycker att poängen är helt klockren. Såvida man kan ta en klackspark, så är den riktigt rolig. Jag testade den på fikarasten med mina kollegor – och den rev ner skrattsalvor!

En man vid namn Lars är på långsemester i USA och är ute och promenerar på en strand i Kalifornien och funderar över livet då han helt plötsligt, från ingenstans, utbrister:

– Herre! Uppfyll en önskan åt mig!

På bara några sekunder fylls himlen av mörka moln över hans huvud och han hör Gud säga med mörk, ekande röst:

– Eftersom du har försökt att vara mig trogen på alla sätt genom livet så ska jag uppfylla en av dina önskningar!

Lars säger:

– Herre! Bygg mig en bro till Hawaii, så jag kan åka dit när jag vill.

Vill förstå kvinnor

Gud svarar:

– Din önskan är extremt materialistisk. Tänk dig hur mycket tänkande och arbete det krävs för att den ska gå att bygga. Tänk bara på pelarna som ska gå ända till botten på havet! Tänk dig hur mycket betong och stål det skulle gå åt!

– Jag kan göra det, men det är väldigt svårt för mig att uppfylla dina önskningar om så hemskt världsliga ting. Ta dig lite mer tid och tänk ut en annan önskan. En önskan som du tycker skulle ära och glorifiera mig.

Mannen tänkte en lång stund och till slut sa han:

– Herre! Jag har varit gift och skilt mig 4 gånger. Alla mina fruar har sagt att jag är okänslig och inte bryr mig om dem. Jag önskar att jag kunde förstå mig på kvinnor. Jag önskar att jag kunde förstå hur de känner inombords.

– Jag vill veta hur kvinnor tänker när de vägrar prata med mig, varför de gråter och vad de menar när de säger: ”Ingenting”. Jag vill veta hur man gör en kvinna verkligt lycklig!

Gud blev alldeles tyst, men svarade efter ett par minuter:

– Vill du ha 2 eller 4 filer på den där jäkla bron?

Tryck nu på dela-knappen för att skicka ett gott skratt till dina vänner!