Linda blir rasande när hon föder barn, då avslöjar läkaren en detalj som får henne att gråta

Linda blir rasande när hon föder barn, då avslöjar läkaren en detalj som får henne att gråta

När det är regn, blåst och rusk ute vill man ju bara krypa upp i ett hörn i soffan och gosa in sig i massvis av filtar och höra när ovädret slår mot rutan.

Det bästa som finns då är att höra, eller läsa, en riktigt rolig historia som trots mörkret får en på riktigt gott humör.

Att skratta kan fungera som räddning för det mesta – irritation, rädsla, tristess och deppighet. Jag tror dessutom att den här fräckisen kommer få dig på riktigt bra humör!

Jag är egentligen ingen stort fan av blondinskämt och sådant. Att ens utseende skulle ha att göra med ens intelligens är givetvis dumheter. Fast när vitsarna är riktigt bra kan jag inte hålla mig för skratt. Som med den här!

Både jag och min fru är blonda, sådant här får man bjuda på – det är ju trots allt bara en rolig historia! Den är dessutom klockren! Håll tillgodo!

21-åriga Linda hade precis fött barn för första gången. Hon hade inte velat veta kön eller så – det hela skulle bli en överraskning vid födseln.

”Det blir tvillingar”

Men så plötsligt, efter att sonen ploppat ut ur den minst sagt irriterade mamman (hon gillade inte all uppståndelse), så utbrister barnmorskan:

– Åh men titta – det blir tvillingar! Det kommer en flicka också!

Detta kom som en chock för Linda. Hon hade ju inte haft en aning. När båda barnen var ute och läget hade lugnat sig lite blev den nyblivna mamman dock panikslagen.

– Men vad är det? undrar läkaren. Detta är väl underbart?

Hon tittar gråtfärdig upp mot honom:

– Det är klart det är, jag älskar mina barn över allt annat – men nu vet jag ju för fan inte vem som är pappa till min dotter!

Visa nu att du har lite humor och tryck på dela-knappen för att sprida skrattet vidare!