Make erkänner att han varit otrogen, då ser frun en detalj på händerna och utbrister det oväntade

Att vara otrogen kommer aldrig någonsin vara något bra – det kan vi nog alla vara överens om. Det leder till trasiga förhållanden och sårade människor. Sådant vill vi ha så lite av som möjligt i världen.

Mannen i den här roliga historien begick ett stort misstag, men om han är smart eller korkad … ja, det är nog faktiskt ändå en tolkningsfråga. Oavsett så skrattade jag högt. Att skämta om det lite förbjudna tror jag ibland kan vara bra!

Den här fräckisen hittade jag på nätet tidigare i dag och direkt kände jag att den måste delas med er. Delad glädje är ju dubbel glädje och även om julen är förbi så vill jag gärna skänka några skratt!

En man sa till sin fru att han skulle ut och köpa cigaretter. Men när han kom fram till affären såg han att den var stängd, så han bestämde sig för att gå till en bar i närheten och köpa cigaretter i en automat.

Väl framme i baren beslutade han sig för att ta ett par öl när han ändå var där.

Efter en liten stund kom en vacker kvinna fram och de började prata. Efter några fler öl så hamnade han i kvinnans lägenhet och de hade en skön stund tillsammans.

Rätt som det var tittade mannen på klockan och såg att den var 02.00.

– Herregud! Min fru kommer att döda mig! Fort, ge mig lite babypuder! skrek mannen.

Frun är rasande

Kvinnan hämtar babypuder och han gned in sina händer i det vita pulvret.

När gubben kom hem satt hans fru och väntade på honom. Hon var rasande.

– Var fasen har du varit?! vrålar hon.

Mannen svarade:

– Om jag ska vara helt ärlig så gick jag till bar, drack några öl och sedan gick jag hem med en vacker blondin och älskade passionerat med henne.

– Låt mig se dina händer, krävde frun.

Mannen visade sina insmorda händer.

– Din förbannade lögnare! Du har varit på bowlingbanan igen!

Var inte snål nu! DELA gärna med dina vänner!