Make säger nedsättande kommentar om fruns kropp, 10 timmar senare tar hon ultimata revanschen

Make säger nedsättande kommentar om fruns kropp, 10 timmar senare tar hon ultimata revanschen

För att en relation ska hållas vid liv och vara lycklig krävs det att man trivs bra tillsammans och har gott om vardagsromantik. Det sistnämnda kan vara svårt att få till när mycket går på rutin, men ibland kan bara en komplimang eller en kram räcka långt.

Några som verkade behöva hjälp med det här är det norrländska paret i den här fiktiva, roliga historien. Fruns kontring på slutet är dock helt genial!

Jag hittade denna fräckisen på nätet tidigare i veckan – och kände direkt att jag måste få dela den med er. Ni vet ju vad man säger – delad glädje är dubbel glädje!

Ett medelålders par från Kiruna som varit gifta i 15 år håller på med arbete i sin trädgård. Frun står på alla fyra med ändan i vädret och rensar ogräs i rabatten när maken vräker ur sig.

– Fan gumman, du borde gå ner i vikt – du är ju lika stor som grillen.

Som bevis måttade han över fruns ända med händerna och sedan över grillen som stod på uteplatsen – och utbrast med skratt i rösten.

– Vad var det jag sa? Precis samma storlek!

Frun blev väldigt förnärmad av hans påhopp och beslutade sig för att han gott kunde göra resten av trädgårdsarbetet själv. Hon gick in och tilltalade inte maken mer under resten av dagen.

Men på kvällen när de går till sängs, 10 timmar efter påhoppet, så kryper maken intill sin fru och undrar om de inte ska ha lite vuxenmys.

Frun vänder då ryggen åt honom och visar tydligt sin avsmak.

– Men vad är det gumman? frågar maken oförstående.

Frun svarar väsande, ironiskt och triumferande.

– Tror du verkligen att jag tänder upp den här stora grillen för en ynka liten prinskorv?!

Dela gärna vidare om du också gillade fruns revansch!