Rolig historia: Maken hittar frun naken och svettig i sängen

Något av det viktigaste i ett äktenskap är att man kan lita på varandra. Det håller inte om man ska behöva gå runt och vara misstänksam mot sin partner.

Den här roliga historien handlar lite om det här – och jag fick mig ett gott skratt på slutet!

Tyvärr är det alldeles för många som bedrar sina partners. Jag sitter inte direkt inne på siffror, men jag tycker att man stup i kvarten hör om par som splittras på grund av att den ena gjort bort sig och varit otrogen.

Det är givetvis inget att skratta åt, men fräckisar på det här ämnet är av någon anledning väldigt roliga. Kanske för att det liksom är lite extra förbjudet. När det då inte skett på riktigt, utan bara är en berättelse, så kan det få vara skönt att garva åt något som annars mest bidrar till obehag.

Jag trillade över den här fräckisen tidigare i dag och kände direkt att jag ville dela den med er. Kanske behöver någon få ett gott skratt just i dag?! Samtidigt är delad glädje dubbel glädje – och det är alltid härligt att få andra att skratta.

Var den här historien kom ifrån första gången vet jag faktiskt inte, men jag tycker som sagt att den är riktigt rolig. Avslutningen är obetalbar, så häng med hela vägen! Kom även ihåg att trycka på dela-knappen och på sätt sprida skrattet vidare till dina vänner!

Hör ljud från sovrummet

Det är då en man kommer hem från jobbet lite tidigare än vanligt och hör direkt när han kommer in genom dörren konstiga ljud uppifrån sovrummet.

Han springer upp för trappan och inne i hans och fruns sängkammare ser han henne ligga helt naken på sängen. Hon svettas ymnigt och är helt andfådd:
– Jag tror att jag har fått en hjärtattack, flämtar hon.

Mannen i huset rusar nerför trappan för att ringa efter ambulans när deras 5-årige son plötsligt skriker:
– Pappa, farbrorn i huset bredvid gömmer sig i din garderob och han har inga kläder på sig!

Mannen kutar upp för trappan igen, sliter upp garderobsdörren och får syn på grannen.
– Din jävel, skriker han!
– Min fru har fått en hjärtattack och så springer du omkring naken och skrämmer ungarna…

Var nu bussig och tryck på dela-knappen för att sprida den här roliga historien vidare!