Mallig försäljare försöker lura 91-årig tant – oväntade kontringen får honom att börja gråta

Jag tror att de allra flesta av oss någon gång har stött på en påstridig och invis försäljare som försökt pracka på oss något som låter sensationellt bra. Ska man vara ärlig så är det sällan hela sanningen.

Många gånger finns det massvis av dolda avgifter och de är mästare på att få saker och ting att låta betydligt bättre än vad verkligheten säger. Jag försöker själv alltid vänligt men bestämt tacka nej – och tack och lov respekterar de flesta försäljarna det.

Krutgumman i den här fiktiva, roliga historien tog sig an situationen på ett helt eget sätt – och när jag kom till slutet förstod jag precis varför. Då kunde jag inte sluta skratta! Hoppas att även du ska gilla den här klockrena fräckisen!

 

Asta Edlund, en 91-årig dam som bor i Norrland, öppnade en dag dörren när hon hörde att någon bankade på. När tanten öppnade möttes hon av en välklädd yngling man som stod på trappen.

Under sin arm höll han en dammsugare.

”God dag!”, sa den yngre mannen. ”Skulle jag möjligen kunna få låna ett par minuter av er tid så att jag kan demonstrera den här supermoderna, högteknologiska klassdammsugaren för damen?”

Har inte ett enda öre

”Nej, stick iväg!”, svarade Asta irriterat. ”Jag är luspank och har inte ett enda öre i plånboken. Sådana här nymodigheter har jag inte alls råd med!”

Hon tog sedan tag i dörrkanten och försökte smälla igen den, men i samma sekund körde den unge dammsugarförsäljaren in foten i glipan och tryckte upp dörren igen.

”Ha inte så bråttom!”, sa han. ”Du måste ju åtminstone se min demonstration innan du bestämmer dig. Det här är en helt otrolig och revolutionerande produkt!”

Snabbt tryckte han sig in i tamburen och tömde i en enda rörelse ut en hink med hästskit rakt på Astas hallgolv.

”Se nu här, frun. Om den här dammsugaren inte kan ta bort varenda litet spår från den här hästskiten så LOVAR jag dig att jag personligen äter upp det som blir kvar!”, sa försäljaren självsäkert.

Fru Edlund backade tillbaka in i huset och sa sedan med ett lurigt leende: ”Vänta här då så ska jag hämta en sked till dig. De stängde nämligen av strömmen för mig i morse…”

Var inte blyg nu, DELA vidare om du fick dig ett skratt! Då kan du dessutom passa på att sprida lite extra glädje till dina vänner i dag!