Pekka blir rasande när Volvon plötsligt tvärnitar, men damens kontring lämnar honom mållös

Det finns massvis av dårar ute i trafiken som man nästan tror fått sitt körkort bland frukostflingorna, för att sköta sig bakom ratten kan de sannerligen inte.

Något av det absolut viktigaste när man kör bil är att ta det försiktigt och att respektera alla medtrafikanter. En del av det är att anpassa sin körning efter väglaget, alltså till exempel ta det extra försiktigt om det är halt eller dimma.

Men vissa sköter det där bättre än andra. Kolla bara in hur det gick i den här roliga historien!

Jag hittade faktiskt det här skämtet i en bok på vinden tidigare i veckan och kände då att jag måste få dela det med er. Delad glädje är ju faktiskt dubbel glädje – och ett gott skratt förlänger livet!

Pekka var ute och körde bil på kvällen. Det var långt ifrån optimala förhållanden och dessutom hade han glömt glasögonen hemma. Främst var det väldigt, väldigt tjock dimma.

Pixabay

För att inte hamna i diket längs motorvägen valde han att lägga sig väldigt nära bilen framför.

”Jag följer bara strålkastarna”, tänkte han. Vilket givetvis inte var så smart.

Hoppar ur bilen

Det tog bara några få minuter innan den röda Volvon framför tvärbromsade och innan Pekka hunnit slänga sig på bromsen så körde han rakt in i bilen.

Ursinnig hoppade han ut och vrålade:

– Vad fasen sysslar du med, din idiot?! Hur kan du inte ge någon form av signal innan du tvärbromsar så när jag ligger strax bakom?!

En lite äldre dam i bilen framför kliver lugnt ut från förarsätet och svarar:

– Ge någon form av signal … innan jag parkerar i mitt eget garage?!

Så kan det gå om man inte är försiktig i trafiken! Tryck nu gärna på DELA-knappen om du fick dig ett skratt!