Rolig historia: Mannen kommer på frun med att vara otrogen

Rolig historia: Mannen kommer på frun med att vara otrogen

Som man bäddar får man ligga, brukar det ju kallas – och det ligger faktiskt något i det. Om man begår ett snedsteg är det många gånger inte mer än rätt att man också får ta de hårda konsekvenserna.

Det handlar den här roliga historien om till stor del – och jag kunde inte hålla mig för skratt när jag läste sista raden. Klockrent!

Otrohet är aldrig någonsin bra – det är vi nog alla överens om. Samtidigt är det ett ämne som inte diskuteras så ofta. Det kanske är därför som så många tycker om roliga historier på just det ämnet. Inte vet jag, men det är min teori.

Den här fräckisen hittade jag på nätet tidigare i dag och jag kände direkt att jag måste få dela den med er. Delad glädje är ju faktiskt dubbel glädje!

Fru Björkman hade fullt upp med sin älskare i sänghalmen när hon plötsligt hörde att hennes man svängde upp framför familjens garage. ”Typiskt att gubbjäveln ska komma hem tidigt från jobbet just i dag”, tänker hon för sig själv.

– Skynda dig! Ställ dig i hörnet helt stilla, viskar hon till älskaren.

Shutterstock

Sedan smetade fru Björkman in honom med babyolja och talkpuder.

– Rör dig inte en millimeter förrän jag säger till dig! Låtsas bara att du är en staty!

”Bara en staty”

Bara sekunderna senare kommer maken in i sovrummet.

– Vad tusan är det där? utbrister han och pekar mot ”statyn”.

Frun svarar:

– Det är bara en staty. Grannarna Olsson köpte en till sitt sovrum och jag tyckte om den så mycket att jag köpte en till oss med.

Inget med sades om ”statyn”. Inte ens när de samma kväll gick till sängs tillsammans.

Men runt 2-tiden på natten reste sig maken upp, gick ut till köket och återvände strax därefter med en macka och ett glas mjölk.

– Här har du, säger han till ”statyn”. Ät något. Jag stod som en idiot inne hos Olssons i 3 dygn – och ingen erbjöd mig så mycket som ett glas vatten…

Tryck nu på dela-knappen om du fick dig ett leende, så kan du passa på att sprida lite glädje i dag!