Mannen i omklädningsrummet svarar i telefon, men det han säger i slutet får mig att skratta högt

Mannen i omklädningsrummet svarar i telefon, men det han säger i slutet får mig att skratta högt

Att en del har det riktigt gott ställt – det vet vi. Det är när det visas upp på ett skrytsamt och lite hånfullt sätt som man kan äcklas lite av det hela. Många som har mycket pengar har givetvis jobbat hårt för dem och förtjänar en god tillvaro.

Å andra sidan finns även de som kämpar och kämpar, men aldrig riktigt får det att lossna. Samtidigt finns det mer än ekonomi att bry sig om här i världen, men givetvis innebär en stor pengapåse vissa friheter.

 

Det här berättelsen hittade jag på nätet tidigare i dag. Jag vet inte om den är sann eller inte. Det lutar nog åt det sistnämnda, men oavsett så tycker jag att den är otroligt rolig. Så jag kände att jag måste få dela den med er! Delad glädje är ju dubbel glädje!

Plötsligt ringer en telefon inne i herrarnas omklädningsrum. En av alla männen tar upp den och svarar. Det är en kvinna på ”andra sidan”.

Mannen: Hallå?!

Kvinnan: Hej hjärtat, det är jag. Är du med grabbarna? Stör jag?

Alla i omklädningsrummet hör kvinnan eftersom mannen satt på högtalaren.

Mannen: Nej, du stör inte. Vi är här på klubben.

Kvinnan: Vad bra! Jag är på shoppingcentret och har hittat en jättefin väska. Den kostar egentligen 15 799, kronor men det är rea så den kostar bara 9 995 kronor i dag! Kan jag köpa den?

Mannen: Det var ju ett jättebra pris! Självklart ska du köpa den om du gillar den!

Dags för husköp

Kvinnan: Åh, tack älskling. Du är så himla gullig! När jag ändå har dig på tråden så tänkte jag berätta att jag var förbi BMW lite tidigare i dag, de skulle få in en otroligt snygg BMW M5. Det är en sån där som jag visade dig härom veckan!

Mannen: Hur mycket ska de ha för den då?

Kvinnan: 1,3 miljoner…

Mannen: Köp den om du vill – men då ska det ingå vinterdäck och en fri service också!

Kvinnan: Åh, tack hjärtat! Du är så generös. Det var en grej till också, innan vi lägger på. Du vet det där huset vid vattnet som vi kollade på förra året? Det är till salu igen! Nu begär de bara 9 miljoner. Vad säger du?

Mannen: Tja, det är förvisso billigare än tidigare men erbjud dem 7,5 miljoner, då köper vi det på en gång. Skulle de tacka nej så gå med på 8 miljoner. Det är väl ett rätt så okej pris ändå.

Kvinnan: Då gör jag så. Vi ses hemma sedan. Jag älskar dig!

Mannen: Jag älskar dig också! Hejdå!

Mannen lägger på luren och de andra männen i omklädningsrummet står och stirrar på honom med stora ögon, som om han var knäpp i huvudet.

Till slut frågar mannen med ett stort leende på läpparna:

– Är det någon som vet vems telefon det här är?

DELA gärna om du fick dig ett gott skratt!