Pekka erkänner sin mörkaste hemlighet för läkaren – märkliga svaret får honom att börja gråta

Jag testade att släktforska en gång i tiden, men jäklar vad komplicerad det var. Nu gjorde jag det säkert inte på rätt sätt eller så, men lat som jag är så gav jag upp rätt snabbt.

Annars är det så klart spännande att ha koll på vad man hade för förfäder, eller vad avlägsna släktingar gör i dag. Vem vet – en dag kanske jag ger det där ett nytt försök.

Den här roliga historien handlar lite om eventuella problem med släkt och familj och jag fick mig ett riktigt gott skratt. Nu hoppas jag att även du ska gilla den här fräckisen!

Rolig historia

Pekka gick till en psykiater på grund av att han drack så mycket.

– Stackare, sa läkaren. Berätta varför du tror att det blivit så här.

– Ja, okej. Jag ska försöka förklara det hela, sa Pekka och harklade sig.

– Jag blev hopplöst förälskad i en änka som hade en vuxen dotter. Jag gifte med mig änkan och strax därefter så gifte sig min far med min styvdotter. Då blev min nya fru och jag svärföräldrar till min far. Efter min tid fick min styvmor, alltså min frus dotter, en son.

– Den pojken blev så klart min bror eftersom han är min fars son. Men han är också son till min frus dotter och därför blir min fru pojkens mormor och jag blir således morfar till min bror. Så fick min fru och jag en son, som då blev min fars svåger. Min sons storasyster är ju även hans farmor eftersom min far är hans farfar.

– Min far är alltså mitt barns svåger eftersom hans syster är min fars fru. Jag är därför alltså bror till min egen son, min son är min farmors brorson och jag är farfar till mig själv. Jag är bror till min far och samtidigt både son och far till honom.

– Min fru är min styvmor, mor, svägerska och styvdotter. Jag är far och son till mig själv.

”Vad ska jag göra?”

Psykiatern satt helt skräckslagen i sin stol.

– Oj då, var det enda han fick fram.

– Så vad ska jag göra, doktorn? Undrade Pekka förtvivlat.

– Det är enkelt, blev svaret. Fortsätt dricka!

Var inte snål nu, DELA vidare om du fick dig ett skratt! Det kommer garanterat dina vänner att uppskatta!