Pekka sätter sig på offentlig toalett, får en fråga från främmande röst och rusar därifrån i panik

En del roliga historier blir helt enkelt aldrig gamla. Den här klassikern har jag hört i lite olika tappningar, men när jag såg den här versionen på nätet tidigare i dag så skrattade jag högt!

Glöm inte att DELA vidare till dina vänner om du fick dig en kul stund, så kanske du kan passa på att sprida lite extra glädje till de du tycker om i dag!

Det var Pekka som var ute på en bilfärd från Stockholm till Kiruna. Han hade varit nere i huvudstaden på ett möte och fick ta sin Volvo när flyg och tåg var fullbokat.

Nåväl. Han stannade till vid 12-tiden och tog en lunch, men efter ytterligare 3 timmar i bilen blev han rejält nödig. Det handlade om ”nummer två”. Det blev allt mer akut när han inte kunde hitta något ställe att stanna till på, men till slut så uppenbarade sig ett fint värdshus på höger sida av vägen.

Pekka svängde in, slängde upp dörren och rusade in på första bästa herrtoalett som han kunde hitta där inne. Det fanns 4 bås och Pekka satte sig i det ena av de 2 mittersta.

Efter att ha lättat något på trycket hör han en röst från andra båset.

– Men hallå där! Hur är läget?

”Vad gör du?”

Pekka blev mycket konfunderad. Han brukade liksom inte snacka med främmande folk när han satt och sket, men personen på andra sidan lät glad på tonen, så han tyckte det kändes taskigt att bara ignorera hälsningen.

– Jo tack, det är väl bra, svarade Pekka.

Rösten på andra sidan fortsatte:

– Härligt! Så vad gör du då?

Pekka var nu väldigt obekväm med hela situationen.

– Jag satte mig precis på dass för att skita, men ska snart vidare mot Kiruna…

Då avbryter plötsligt personen på den andra toaletten:

– Äh vad fan! Jag får ringa upp dig lite senare. Varenda gång jag frågar dig något så svarar idioten i båset bredvid!

Pekka drog upp brallorna och rusade ut till bilen…

DELA nu gärna om du skrattade!