Rolig historia: Pekka flyr från polisen – gubbens anledning är klockren

Uppbrott är alltid tråkiga, men vissa har det lättare än andra vad gäller att komma över sin tidigare partner. För en del kan det ta flera år medan andra mest rycker på axlarna och går vidare här i livet.

Den här roliga historien handlar lite om det här – och den fick mig att skratta högt. Sista poängen är verkligen klockren!

 

Det finns mängder av olika varianter på förhållanden. Det finns de som alltid skrattar med varandra, de som oftast är sura – och sedan även de som kan vara lite av varje. Det är liksom lite från dag till dag.

Samma sak om det tar slut. En del hanterar det bra och kan gå vidare utan större problem medan andra vanligtvis ältar och är betydligt mer bekymrade. Självklart har det att göra med många olika faktorer, men jag tror ni förstår vad jag menar.

Mannen i bilden har inget med den här fiktiva historien att göra.

Mannen i den här historien hanterade ett uppbrott på ett lite ovanligt sätt som får mig att skratta högt. Jag kände att jag måste dela den här fräckisen med er. Delad glädje är ju dubbel glädje!

Trycker gasen i botten

Pekka, en 71-årig norrlänning, var ute och körde på landsvägen i sin vita Volvo när han i backspegeln plötsligt får syn på en polisbil med blåljuset på.

Han får fullständig panik och trycker gasen i botten.

Det hela utvecklar sig till en vild biljakt, men Pekka lyckas inte skaka av sig polisen. Till slut bestämmer han sig för att ge upp, så han saktar ner och ställer sig vid vägkanten.

Polisen kommer fram till Pekkas bil.

– Jaha, så vad fasen handlade det där om? frågade han ilsket.

– Jag är hemskt ledsen, konstapeln. Jag fick bara panik, svarar Pekka.

– Vad har du att dölja då? Dags för klarspråk, röt polisen.

Norrlänningen tittar avmätt mot konstapeln.

– Jag har väl inget att dölja, egentligen. Men min förra fru lämnade mig för en polis för 3 veckor sedan. När jag såg dig i backspegeln blev jag bara rädd att det var den där snuten – och att han nu ville lämna tillbaka henne…

Visa nu att du har skön humor, DELA om du fick dig ett leende!