Polisen avslöjar att Ragnar kör berusad, då ropar han 5 ord som får konstapeln att tappa fattningen

Jag är själv inte det minsta religiös, men kan ändå tycka att den världen är lite spännande. Hur man ser på saker och ting, resonerar kring situationer i världen och uppfattar olika händelser.

Jag tycker dessutom att man kan skämta om det allra mesta – grövre humor, politik, dialekter och religion. För att nämna några av de områden som roliga historier ofta anspelar på.

Den här fräckisen hittade jag på nätet tidigare i dag. Den handlar om en lurig präst och jag kände direkt att jag måste få dela den med er! Jag hade faktiskt aldrig hört den tidigare, men sista raden gav mig ett riktigt gott skratt!

Det var prästen Ragnar som satt i bilen på väg hem från den lokala favoritpuben. Han tycker gasen i botten, men råkar då dra förbi en polis som genast tar upp jakten. Efter en kort stund lyckas konstapeln få prästen att stanna vid vägkanten.

Polisen tar sig försiktigt fram till Ragnars bil och noterar direkt ett större antal färgade pet-flaskor som ligger i passagerarsätet.

– Har du druckit? undrar polisen.

– Jag vet inte vad du pratar om, svarar prästen. Jag är på väg hem från kyrkan efter att ha hållit en predikan om Jesus alla mirakel och välsignelser.

Tar ut en flaska

– Jaha du, säger konstapeln skeptiskt. Så vad har du i de där flaskorna?

– De här? utbrister prästen och tar tag i en av de färgade pet-flaskorna. Det är bara vatten.

– Jaså du, mumlar polisen och sträcker sig in efter en flaska.

Han öppnar korken och ryggar snabbt tillbaka av den tydliga doften.

– Det är ju för tusan vin här i!

– Prisa Jesus, ropar prästen och slår ut med armarna. Han har gjort det igen!

Var inte blyg nu, DELA om du fick dig ett skratt!