Roger får tips för att bättra på samlivet med frun, men då går allt helt åt skogen

Vissa problem kräver desperata åtgärder och att man verkligen energi på att hitta en bra lösning. Samtidigt är det en balansgång, då man inte får riskera för mycket på vägen.

Det är lite av temat för den här roliga historien – som fick mig att skratta högt och länge!

Den här fräckisen hittade jag på nätet tidigare i dag. Den gav mig ett riktigt gott skratt och när jag delade den med mina kollegor så blev det en riktig succé. Att få andra att skratta är underbart. Delad glädje är verkligen dubbel glädje.

En man vid namn Roger gick till läkaren och berättade att han hade ett problem som han skämdes så för. Det handlade om sex. Och efter att läkaren försäkrat att han både hört och sett det mesta avslöjade mannen att han hade bekymmer med att han kom så snabbt när han och frun låg med varandra.

Doktorn gav Roger tipset att dra en handtralla en stund före sexet, så skulle han sannolikt kunna hålla ut längre när han och frugan älskade.

Drar i ena byxbenet

Mannen gick tillbaka till sitt jobb och funderade både länge och väl på var han kunde få en privat stund. Kontoret var alldeles för öppet. En toalett kändes för snuskigt. På en bakgata var för riskabelt. Men till slut kom han på vad han ansåg vara en genial lösning.

På vägen hem svängde Roger av motorleden och parkerade vid en sluttning. Han lade sig sedan under bilen, som att han mekade med något. Knäppte sedan upp brallorna, slöt ögonen, började tänka på sin vackra fru och drog igång.

Efter en stund känner han att någon, eller något, drar tag i ena byxbenet. Roger är dock nära ”mållinjen” och vill inte hejda orgasmen.
– Vad?! väser han i stället.
– Det är polisen. Vad håller du på med där nere, egentligen?
– Jag kollar upp bakaxeln. Den verkar ha fastnat, svarar mannen, nu riktigt nära.

Polisen:
– När du ändå är där nere kanske du ska kolla bromsarna då också. Din bil rullade ner för sluttningen för två minuter sedan…

Gör nu dina vänner en tjänst och tryck på dela-knappen för att sprida skrattet vidare!