Shutterstock

Rolig historia: 81-årig tant går till läkaren med ”gas-problem”

Då och då stöter man på ett skämt som man bara måste dela med sig av tills sina vänner och bekanta.

I mitt fall är ofta det skämtet kanske inte helt och hållet passande i finare sällskap – med vet du vad, det brukar jag strunta i! Ett skämt är ett skämt och lite humor får man faktiskt ha tycker jag.

Det här skämtet är kanske under bältet för många, det handlar ändå i vill mån om det som vissa skulle kalla för ”toaletthumor”. Men jag kan tycka att det är att göra det lite för enkelt för kritikerna av humor.

För mig är det här skämtet mer om att våga visa att man har lite humor och att säga det oväntade.

Jag skrattade gott åt den här historien och jag tror faktiskt ni också kommer göra det – läs den och om du får ett leende på läpparna kanske du vill dela den vidare till dina vänner!

Shutterstock

En äldre dam från Gävle var hos läkaren.

– Så vad är det som är fel, frågade doktorn?

– Jo, sa tanten. Jag har fått problem med gaser på senaste tiden men egentligen gör det inte mig så mycket. Mina fisar varken luktar eller låter förstår du.

Doktorn nickade och skrev i sitt block. Tanten fortsatte prata:

– Om jag ska vara helt ärligt så har jag faktiskt fisigt 20 gånger sedan jag kom in på doktorns kontor. Men doktorn har inte märkt något eftersom de inte luktar eller låter någonting.

– Aha, svarade doktorn. Jag förstår. Ta de här två av dessa piller varje dag och kom tillbaka om en vecka.

Tanten tackade så mycket och begav sig hem.

Nästa vecka kom tanten tillbaka till läkaren.

– Doktorn, sade hon. Pillren du gav mig, jag vet inte riktigt… Du förstår jag fiser fortfarande, och de låter inte, men de har börjat lukta något fruktansvärt…

Doktorn nickade och svarade:

– Bra! Det betyder att vi har lyckats rensa dina bihålor då kan vi börja jobba på din hörsel!

Shutterstock

Tycker du att den här historien var rolig? Var gärna med och och dela den till dina vänner på Facebook – ibland kärvs det så lite för att muntra upp någons dag!