Rolig historia (fiktiv): 93-åriga krutgumman går till läkaren

Det sägs att ålder bara är en siffra – men är det sant, eller bara en klyscha?

Tanten i den här roliga historien bevisar faktiskt att det inte spelar någon roll vad som står i ditt pass – det är hur man känner sig i kropp och knopp som är det viktiga.

Jag höll på att trilla av stolen när jag kom till sista raden, men skrattade gott åt den här helt underbara krutgumman! Hoppas man är som henne när man blir riktigt gammal!

93-åriga Henrietta var en riktig krutgumma. Hon hade aldrig någonsin behövt uppsöka en läkare, men nu var det slutligen dags. Damen hade känt sig lite krasslig en längre tid och var orolig för att det kunde vara något fel med hjärtat.

Får absolut inte gå i trappor

Doktorn sa:

– Henrietta ska få en medicin här, men du måste vara försiktig med din gamla kropp och får absolut inte gå i trappor den närmaste tiden. Kom tillbaka om två veckor, så får vi se hur det står till då.

Shutterstock

När tanten väl var tillbaka på mottagningen för sitt planerade återbesök, så kunde läkaren omedelbart konstatera att medicinen gjort susen.

– Nu är du så pass frisk att du kan börja gå i trappor igen.

Henrietta drog en lättnadens suck.

– Åh tack gode Gud för det, sa hon. Jag började bli så evinnerligt trött på klättrandet upp och ner för den där jäkla stuprännan…

Vilken underbar krutgumma! Snåla inte nu, DELA vidare skrattet till dina vänner!

Sedan bjuder vi dessutom på en bonus-fräckis (nedan) dagen till ära!

Snåla inte nu, DELA vidare skrattet till dina vänner!