Rolig historia: Han tar sin otrogna fru på bar gärning

Rolig historia: Han tar sin otrogna fru på bar gärning

Man brukar ju säga att en olycka sällan kommer ensam – och det ligger absolut något i det. En person kan ofta dra ner andra i fördärvet – ibland avsiktligt, ibland inte.

Det är den här roliga historien ett bra exempel på. Jag fick mig ett gott skratt åt sista raden och kände direkt att jag måste få dela denna fräckisen med er!

Glöm inte att trycka på dela-knappen sedan för att sprida skrattet vidare till dina vänner!

Det började bli riktigt trångt uppe i himlen, så det bestämdes att endast de som hade haft en riktigt dålig dag när de dog skulle få släppas in.

Sankte Per stod som vanligt och tog emot de som ville komma in:

– På vilket sätt dog du? frågade han första mannen för dagen.

– Åh, det var hemskt, svarade han. Jag var säker på att min fru hade en affär. Så jag åkte hem för att ta dem på bar gärning. Jag letade i hela lägenheten, men kunde inte hitta honom någonstans. Så jag gick ut på balkongen – vi bor på åttonde våningen – och där hittade jag honom hängande på utsidan av balkongräcket. Jag hämtade en hammare och slog honom över fingrarna, han ramlade ner men landade i ett stort buskage. Så jag gick in och rullade kylskåpet över räcket så att det landade på honom och krossade honom. Påfrestningen av att göra allt det där gav mig en hjärtinfarkt så jag dog knall och fall!

Sankte Per kunde inte göra annat än att hålla med om att mannen haft en ganska rutten dag och eftersom det var ett svartsjukemord han hade begått så bestämde sig Sankte Per för att släppa in honom.

”Riktigt hemskt”

Strax därpå kom det en till man.

– På vilket sätt dog du? frågade Sankte Per.

– Usch, det var riktigt hemskt, svarade mannen. Jag gjorde aerobics på balkongen till min lägenhet på nionde våningen, när jag plötsligt stukade foten och halkade över räcket. Jag lyckades få tag i räcket till balkongen våningen under, men då kom det nån jävla galning och började slå mig över fingrarna med en hammare. Lyckligtvis landade jag i ett stort buskage när jag föll, men då öste killen ett kylskåp över mig så att jag krossades och dog.

Sankte Per skrattade gott åt historien och släppte in mannen.

Bara någon minut senare kom det en tredje man.

– Berätta om dagen du dog, sa Sankte Per i vanlig ordning.

– Okej, tänk dig följande: Jag sitter naken och gömmer mig i ett kylskåp…

Tryck nu på dela-knappen om du skrattade!