Rolig historia: Kvinna letar efter sin försvunne man

Något av det finaste med äktenskap är när man älskar varandra trots alla brister. För så enkelt är det ju att ingen människa är perfekt. Det kan handla om allt från utseende till personlighet, men nästan alla personer är vackra på sitt sätt – och alla förtjänar att bli älskade!

Eller ja, kanske inte de allra värsta i samhället, men ni förstår vad jag menar.

Det kanske bara är jag, men jag kan till och med tycka att tillkortakommanden kan vara lite charmigt. När jag var liten och hade svårt att säga R fick jag alltid höra hur gulligt det var av mormor. Du får jag inte höra det lika ofta längre, men nu har jag å andra sidan både lärt mig säga R och passerat 30 bast, så det kanske är logiskt.

Den här fräckisen hittade jag på nätet tidigare i dag och jag kände att jag måste dela den med er. Visst, jag fick mig ett gott skratt här i soffan, men delad glädje är ju dubbel glädje!

Det finns samtidigt inget bättre än att skratta. Ni vet när det spritter i hela kroppen och man känner hur den där bubblande känslan bara vill få komma ut. Då gäller det att befinna sig i gott sällskap så att man kan släppa ut det hela.

En äldre kvinna kom rusande mot polisstationen. Hon slängde upp dörren, trängde sig före alla i kön och var snart framme vid disken. Bakom den satt en lite butter polisman i uniform.

Damen pustar ut i några sekunder innan hon börjar skrika:

– Min man Harald är försvunnen! Han har varit spårlöst borta i hela 3 dagar nu!

Polismannen ville först be kvinnan ställa sig sist i kön, men ansåg att fallet var så pass brådskande och allvarligt att han bad om mannens signalement.

Kvinnan, fortfarande helt andfådd:

– Han är 157 centimeter lång, 63 år, väger 135 kilo, hjulbent, har en röd peruk, har bara två tänder, skelar på vänster öga, har långt näshår och haltar på höger ben, säger hon.

– Ni har tur! svarar polisen.

– Åh tack Gode gud! utropar frun innan polisen avbryter:

– Någon som motsvarar den beskrivningen har vi inte sett till…

Gör nu dina vänner en skrattjänst och dela den här fräckisen vidare! Då kanske du kan muntra upp någon i din närhet som har en dålig dag!