Rolig historia: Löfven besöker Putin i Ryssland och får en smärre chock

Att dra skämt om politiker är något det bästa jag vet. Jag vet inte riktigt varför, men alltid när de syns i tidningar och på TV verkar allt så himla perfekt. De är snyggt klädda och uttrycker sig väl.

Kanske därför som det känns lite uppiggande att skoja lite om dem. Det tycker jag allt de får bjuda på! Den här roliga historien om ett Stefan Löfven-besök i Ryssland hittade jag på nätet tidigare i dag och jag kände att jag ville dela den med er.

Glöm inte att ett gott skratt förlänger livet och att delad glädje är dubbel glädje!

Det var under en jobbresa till Moskva där Sveriges statsminister Stefan Löfven besökte Rysslands president Vladimir Putin. De tog och åkte en sväng på stan i Putins stora, lyxiga limousine. Efter en liten stund hintar Löfven dock om att han behöver lätta på trycket.

Putin vinkar lite diskret till sin chaufför och han kör runt hörnet och stannar utanför ett magnifik, ståtlig byggnad. De går upp för den stora trappan och in genom 2 stora, gnisslande ekdörrar.

”Det var skönt!”

Putin går fram till en stor fontän och börjar göra sitt ner i det klara vattnet, Löfven likaså. Efteråt tvättar de händerna i vattnet som sprutas ut från två delfiner i guld – och torkar sedan händerna på gardiner i siden som hänger ned från taket.

Då viskar Löfven:

– Det var skönt! Men detta var ett flott ställe – vad gör vi nu?

Putin svarar direkt:

– Vi springer fort som fan, för det här var Kinas ambassad!

Tryck gärna på dela-knappen om du vill sprida lite skratt i dag!