Rolig historia: Otrevlig gubbe skriker elakheter till kvinna inne på ICA

Rolig historia: Otrevlig gubbe skriker elakheter till kvinna inne på ICA

Det finns otrevliga människor överallt, men utmaningen är att hantera dem på ett bra sätt.

Att bara skrika elakheter biter sällan. Det är ofta mer effektivt med en rapp kommentar. Det är den här roliga historien ett ganska så bra exempel på!

Jag tror att alla som läser detta någon gång stött på en sådan där genuint otrevlig person. Det kan handla om att han eller hon är elak, eller bara beter sig illa. Ibland kan människor givetvis bara ha en dålig dag, men ute bland folk måste man försöka sköta sig.

Jag skulle nog aldrig klara av att vara riktigt otrevlig mot någon jag inte känner, som man senare får svårt att be om ursäkt till. Visst, det kanske är lätt att säga när man är på gott humor. Men för många är det nog lättare att vara lite kaxiga mot sådana man känner.

Hur som helst så hittade jag den här historien tidigare i dag på nätet. Jag tycker den visar hur man på ett slagkraftigt, men lugnt, sätt kan hantera en otrevlig sate.

Jag kände att jag vill dela den med er och hoppas att ni också ska få er ett gott skratt! Glöm inte heller att delad glädje är dubbel glädje, så sprid gärna artikeln vidare genom att trycka på dela-knappen längre ner!

Har inget hyfs

Nåväl, till historien:

En motbjudande man i medelåldern kommer in på ICA med 2 ungar. Han vrålar konstant åt dem att ”hålla käften” och kunderna i affären stirrar alla generat. Mannen har verkligen inget hyfs alls och slänger varor runt sig.

Till slut går en kvinnlig kund vid namn Linda fram till den oförskämde gubben för att försöka få honom att sansa sig.
– Hej! Är dina barn tvillingar? frågar hon.
– För i helvete! Är du helt hjärndöd, ditt rövhål?! De är inte tvillingar – det är en flicka på 3 år och en pojke på 7 år. Vad i helvete får dig att tro att de skulle kunna vara tvillingar, din jubelidiot?!

Linda tittar lugnt på den otrevlige mannen och svarar:
– Nej, jag har bara så förbannat svårt att tänka mig att någon skulle kunna tänka sig att ligga med dig 2 gånger…

Hela affären börjar jubla…

Snåla inte nu, DELA om du skrattade åt tjejens revansch!