Rolig historia: Sune vill betala 2 000 kronor för natt med ”karltokig” tjej

Ett gott skratt förlänger ju som bekant livet – och när vardagen bara rullar på som vanligt kan det därför vara lite uppfriskande att ta del av en rolig fräckis.

Den här trillade jag över tidigare i dag och fick mig då en riktigt rolig stund, så jag kände att jag var tvungen att dela den här med er!

Nästan alla känner till att det blir lite svårt att ha koll på saker och ting när man har tagit några glas för mycket. Ens kritiska tänkande är oftast inte på topp och det blir svårare att vara riktigt uppmärksam.

Oftast ångrar mig dagen efter, men då hjälper det i alla fall om man kan se tillbaka på en rolig kväll utan alltför allvarliga eller pinsamma incidenter.

En överförfriskad norrlänning vid namn Sune kom in på ett hotell. Han hade fullt sjå att ta sig genom porten, vilket innebar att han näst intill åstadkommit ett mirakel när han väl kommit fram till receptionsdisken.

Han blev direkt förpassad på ytterdörren, men protesterade högljutt.
– Jag skall inte ha något mer att dricka. Jag har läst på ortens hemsida att det finns en “karltokig” tjej här i samhället och hon har visst varit här med en stockholmare – och nu vill jag vara tillsammans med henne här en natt. Jag betalar 2 000 kronor för det!

Hotellägaren kunde direkt avgöra att denna herre inte kunde prestera något denna natt och dessutom var gästen ovanligt yr i mössan, så han sa:
– Om du väntar här så ska jag fixa till detta om du ger mig pengarna.

Kom ner tidigt

Sagt och gjort. Hotellägaren sprang upp på ett rum och blåste upp en ”uppblåsbar Barbara”, bäddade ner henne och sprang sedan ned till gästen och sa:
– Hon finns redan på rum 212 och önskar dig välkommen. Jag fixar till en frukost till dig i morgon så ha det så bra!

Redan vid 8-tiden kom mannen ned och hotellägaren undrade:
– Hur gick det?
– Totalt åt helvete. Jag bet henne försiktigt på bröstvårtan och då la hon av en jävla brakskit och bara försvann rakt ut i tomma intet…

Gör nu dina vänner en tjänst och tryck på dela-knappen för att sprida skrattet vidare!