Rolig historia: Vännerna ställer till det för brudparet

Rolig historia: Vännerna ställer till det för brudparet

Bröllopsdagen innebär några av de viktigaste timmarna i livet för många. Det handlar om att allt ska vara perfekt och att så lite som möjligt ska kunna gå fel. Just därför känner många press och ångest inför de galenskaper som ändå kan uppstå.

Den här historien anspelar lite på det – och fick mig att skratta högt!

Det finns många olika komponenter runt ett bröllop. Det gäller att allt ska fungera, att man smidigt ska kunna gå från det ena till det andra – helst utan några som helst komplikationer. Just för att alla är lite nervösa och spända tenderar det ske lite konstiga saker under timmarna som i alla fall för brudparet kanske är några av de viktigaste i deras liv.

Som om inte det vore nog så är det ju inte alla som nöjer sig med att jävlas i samband med möhippa och svensexa – det ska till något extra under bröllopsdagen också. Det kan i vissa fall nästan nå lite elaka höjder, men då gäller det att försöka minnas att det trots allt är kärlek och vänskap som ligger till grund för dessa hyssen.

Den här historien trillade jag över på nätet tidigare i dag. Jag vet faktiskt inte om den är sann eller inte, men jag tror det lutar åt det sistnämnda. Oavsett så fick jag mig ett riktigt gott skratt och kände direkt att jag ville dela berättelsen med er. Delad glädje är ju dubbel glädje!

Det var paret Peter och Lena som skulle gifta sig. Brudgummen hade dock 3 luriga vänner – en snickare, en elektriker och en tandläkare. De hade varit nöjda med svensexan veckan innan, men kände att de ville jävlas en sista gång med sin gamle vän!

De kom överens om att de skulle låta själva bröllopet vara. De skulle i stället sätta in stöten på bröllopsnatten. Därför tog de reda på vilket hotellrum paret skulle bo i efter bröllopet, tog sig in där och började fundera.

Snickaren kom på att de skulle såga av sängbenen. Det skulle ge paret något att skratta åt!

Elektrikern bestämde att de skulle koppla ström till sängen.

Tandläkaren ville inte berätta om sitt påhitt, men garanterade de andra att hans hyss skulle bli ihågkommet för evigt…

Skickar tackbrev

Bröllopet och festligheterna runtom gick sedan enligt plan – och en vecka senare fick alla gäster följande brev hem. Det var skrivet av Peter:

”Kära vänner!

Vi ber att hjärtligt få tacka för alla lyckönskningar i samband med vårt bröllop i förra veckan! Många av er la verkligen ner er i själ för att göra det hela oförglömligt för oss båda!

Vi hade inget emot att sängbenen var avsågade när vi kom till hotellrummet. Hela sängen rasade ihop när vi la oss, men det gav oss bara ett gott skratt.

Elstöten var först en chockartad upplevelse, men som strax därefter faktiskt visade sig ha en oväntat positiv effekt på själva manligheten (om ni förstår vad jag menar…)!

Men … får jag tag i den jäveln som hade blandat ner lokalbedövning i vaselinburken, DÅ JÄVLAR!”

Gör nu dina vänner en tjänst och tryck på dela-knappen för att sprida skrattet vidare!