Skitstöveln Lars gifter sig med norrländsk dam – 3 dagar senare inser han sitt ödesdigra misstag

Något av det allra viktigaste för att alla ska trivas i ett hushåll är att man delar på de ”tråkiga” måstena. Typ att städa, tvätta, diska och sådant där. Även om vissa grejer av det slaget kan vara lite avkopplande så är det ju inte direkt något man längtar efter att komma hem till.

Förr i tiden var det ju oftast kvinnan som skötte hushållsarbetet, men i dag är samhället tack och lov modernare än så – och jag tror att man hemma hos de allra flesta delar tämligen lika på tråkigheterna.

Så är det i alla fall hemma hos oss. Det känns som en självklarhet!

Den här roliga historien handlar om 3 gubbar som dock hade en annan åsikt. De sa till sina fruntimmer att det var kvinnans jobb att hålla rent och snyggt där hemma – men en av reaktionerna är fullständigt klockren!

Det var då 3 män som satt på en bänk i stan och skröt om vilka krav de hade på sina respektive fruar.

Den första gubben, Göte, hade gift sig med en dam från östkusten. Hade hade ställt som krav på henne att hon skulle sköta all städning och disk där hemma.

Den första dagen hade han inte märkt någonting, men den andra dagen kom han hem till ett skinande rent hus – och disken var klar, torkad och undanställd.

Den andra gubben, Roger, berättade att han hade gift sig med en kvinna från Skåne.

Han hade gett hustrun tydliga order om att det var hennes uppgift att sköta all matlagning, disk och städning.

Första dagen såg han inga resultat alls, andra dagen såg han att det blivit något bättre.

Tredje dagen noterade han dock att huset var välstädat, disken färdig och det stod en vällagad middag på köksbordet.

Den tredje gubben, Lars, hade gift sig med en kvinna från Norrland.

Han hade sagt till sin fru att hennes plikter var att hålla huset välstädat, diska, klippa gräsmattan, sköta tvätten, rensa rabatterna och en aptitlig middag skulle stå på matbordet 17.30 varje dag.

Lars berättade att första dagen såg han ingenting och andra dagen såg han inte heller någonting.

Den tredje dagen hade svullnaden lagt sig så pass mycket att han kunde se lite på ena ögat. I alla fall nog för att fixa en smörgås och fylla upp diskmaskinen…

Man ska aldrig jävlas med en kvinna, framför allt inte om hon har ett norrländskt temperament! Snåla inte nu, DELA om du fick dig ett skratt!