Tokig riksdagspolitiker skapar gigantisk bilkö utanför Motala, då får 7-åringen en briljant idé

Många har förutfattade meningar om vissa yrkeskårer. I och med att vi alla har olika personligheter och sätt att ta sig an saker och ting på så är ju sådant ofta inte speciellt verklighetsförankrat.

Det kan dock vara ganska roligt att skämta om – och även om politiker är viktiga för att driva vårt samhälle framåt så är de inte alltid så omtyckta.

För er som gillar den här typen av lite fräckare humor så är nog den här roliga historien en riktig höjdare! Om man är lite känslig kanske det är dags att stoppa här!

Men jag ska erkänna att jag skrattade högt åt sista raden!

En man vid namn Pekka sitter fast på motorvägen i en enorm bilkö utanför Motala. Efter att det inte hade rört sig på 30 minuter började han bli mäkta irriterad. Han såg inte heller vad det var som orsakade kaoset.

Plötsligt fick han dock syn på en 7-årig pojke som åkte runt bland bilarna på en liten cykel. När grabben passerade Pekkas bil så vevade han ner bilrutan och frågade:

– Du, killen – vet du varför kön inte rör på sig?

– Jo, det ligger en helt galen riksdagspolitiker några kilometer längre fram, svarar pojken. Han har tydligen dränkt in sig i bensin och hotar att tända eld på sig själv.

– Åh fan, svarar Pekka.

– Ja, säger pojken. Vi har startat en insamling åt honom. Vill du vara med?

– En insamling…? Hur mycket har ni fått ihop hittills?

Pojken funderar en kort stund och svarar sedan:

– Hmm. Ungefär 10 tändsticksaskar och ett 20-tal tändare!

Var inte blyg och pryd nu, DELA om du fick dig ett skratt och sprid lite glädje i dag!